KLANTERVARINGEN

Laat een review achter

 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
168 berichten.
Mirjam schreef op 5 december 2023 om 12:26
Vandaag mijn jurk mogen ophalen voor mijn grote dag donderdag! Toen ik hier in september kwam om mijn jurk te passen werd ik warm en vriendelijk ontvangen. Ik heb meerdere jurken gepast en de laatste is het geworden. Wedding Styles heeft een groot assortiment bruidsjurken en ook nog is voor elk budget. De 2e keer was mijn pas afspraak, alle punten die we hadden aangegeven die we graag iets anders wilde, die waren helemaal aangepast. Dolblij dat de jurk zo goed zit. Sija heeft me beide keren geholpen. Een zeer vriendelijke, ervaren dame die echt verstand heeft van het vak! Dank jullie wel voor het bijdragen aan mijn trouwdag!
D. Manders schreef op 24 november 2023 om 14:50
WAT EEN ERVARING! Ik ging naar Wedding Styles met het idee de jurk "even" te passen. Maar wat heeft Mildred er een fantastische ervaring van gemaakt. Ik voelde me welkom en er werd de tijd genomen om de jurk uitgebreid te kunnen passen. De pas afspraak was een feest, wat was het leuk om de jurk weer te mogen dragen en de accessoires te mogen kiezen. Ze hebben hier prachtige bruidsjurken en veel kennis in huis. Voor mij was het de reis uit Brabant méér dan waard! DANKJEWEL!
Marian Rutten schreef op 24 november 2023 om 14:46
Ik kwam in een warm bad. Als 57 jarige bruid vond ik het best wel spannend. Ik werd geweldig geholpen door Mildred. Zonder enige notie van wat mij zou staan werd ik geholpen door meerdere stylen te proberen. De hulp en ondersteuning waren tot op het laatste moment geweldig. Ik kan iedereen Wedding Styles aanbevelen, of je een grote of kleine beurs hebt. Ik hoop hier nooit meer terug te komen als klant maar beveel ze van harte aan!
Anoeska schreef op 14 november 2023 om 13:22
FIJN GEHOLPEN! Een ontzettend leuke passessie waarbij ik allerlei verschillende jurken heb mogen proberen. Dit was fijn omdat ik niet precies wist wat ik wilde. In één middag een jurk gevonden, die daarna deskundig voor mij op maat is gemaakt. Bij het passen na het verstellen een duidelijke uitleg gehad met oefening voor het aantrekken en lopen en zitten met de jurk. HEEL TEVREDEN!
Zillah schreef op 10 november 2023 om 17:18
Fijne ervaring gehad in de winkel waarbij er rustig de tijd voor je werd genomen. Er werd goed naar je geluisterd waardoor ik super fijn geholpen kon worden. Nu een super mooie jurk uitgekozen en ga ik super tevreden naar huis toe!
Kimberley schreef op 7 november 2023 om 11:37
Heel fijn geholpen bij weddingstyles. Persoonlijk advies, veel tijd & uiteindelijk na een aantal jurken de voor mij perfecte jurk gevonden. Ik voelde me heel erg op m'n gemak tijdens het passen, FIJNE ERVARING!!
Santana schreef op 4 november 2023 om 11:17
Tijdens een bezoek aan een beurs kwam ik terecht bij jullie. Op de dag dat ik voor het eerst in de winkel kwam was ik in de ochtend al ergens anders geweest. Maar hier werd ik zo goed geholpen. Ook met keuzes maken en gewoon meerdere jurken en stylen aan doen. Na het kiezen Ben ik nog 2x teruggekomen voor vermaken en laatste pas. Echt super geholpen en allemaal super lieve mensen. IK ZOU HET IEDEREEN AANRADEN!
Kim schreef op 27 oktober 2023 om 10:44
Voordat ik bij WeddingStyle kwam heb ik een hele nare ervaring gehad bij het passen en zoeken van mijn trouwjurk. Ik wist daardoor niet goed wat ik kon verwachten, maar al bij aankomst werd ik hartelijk ontvangen. Ze namen alle tijd om te luisteren naar je wensen en denken echt met je mee. Na een aantal jurken gekozen te hebben krijg je per jurk ruim de tijd om ze te passen. Niets wordt overhaast gedaan. Je kan ook eerlijke feedback verwachten en handige tips. Zo kwam ik uit op een jurk waarvan ik nooit had gedacht dat ik hem zou kiezen. Ze wezen mij op een aantal punten die aangepast konden worden en toen had ik mijn droomjurk gevonden! Samengevat: EEN HELE FIJNE ERVARING MET DESKUNDIGE EN LIEVE VERKOPERS/PERSONEEL!
Martine Beijer schreef op 20 oktober 2023 om 13:17
Wij zijn erg fijn geholpen. Ik heb het gevoel gehad alle ruimte te krijgen om te ontdekken wat ik wilde. Het vermaken en de laatste pas waren top! Een paar goede laatste tips en ik ben helemaal klaar voor de bruiloft! Heel erg bedankt hiervoor!
Eline van der Zalm schreef op 20 oktober 2023 om 12:52
Lieve dames van Weddingstyles, super bedankt voor de hulp bij het kiezen en maken van mijn bruidsjurk. Ik ben heel goed geslaagd, de jurk is netjes aangepast en ik ben er heel blij mee. Dank jullie wel!
Mirja Smit schreef op 17 oktober 2023 om 17:22
Wat een ontzettend fijne winkel om bruidsjurken te mogen passen! Er is een groot aanbod van prachtige jurken. Het personeel is heel bekwaam en meelevend. Ze waren oprecht blij voor me en gaven goede tips mee voor het omgaan met de jurk op de grote dag. Het was een groot feestje in de winkel; ik had de hele tijd een grote glimlach op mijn gezicht. Kortom een fantastische ervaring en ik ben blij dat ik hier dé jurk mocht vinden. Bedankt!
Hadassa van Hoorn schreef op 17 oktober 2023 om 17:18
Super Service! Erg fijn dat je uit super veel keuze heb maar dat het toch overzichtelijk is. We hebben echt gevoeld dat er aandacht was voor de bruid!
Marin d Hartog schreef op 17 oktober 2023 om 16:35
Hele lieve medewerkers en mooie jurken. Een hele fijne ervaring gehad!
Maaike schreef op 12 oktober 2023 om 11:14
Ik ben heel fijn geholpen, er wordt goed de tijd voor je genomen en ze denken goed mee. Ik ben heel erg blij met mijn jurk en kan niet wachten om hem te dragen!
Lynette schreef op 30 september 2023 om 11:52
Dit was de eerste bruidswinkel waar ik kwam. Ook de eerste trouwjurk die ik paste is mijn jurk geworden. Ik voelde mij gehoord en gezien. Fijne services en er wordt echt de tijd voor je genomen. Er wordt goed met je meegedacht en alle opties worden met je besproken. Ik liep met een goed gevoel de deur uit en ook bij de vermaak + ophaal afspraak voelde ik mij echt een aanstaande bruid.
Lisette schreef op 23 september 2023 om 11:45
Grote complimenten, heel vriendelijk geholpen, ervaren mensen met ook en gevoel voor hun beroep. Luisteren naar je wensen, praten gezellig en zijn gastvrij. Mijn dank is groot! Groetjes Lisette Huijsing
Thainá Rodrigues schreef op 23 september 2023 om 11:43
My experience at Wedding Styles was the best. Mildred was very attentious since the first contact until the very end. When I went to the shop she showed me the dresses that I liked but also the ones she thought it would look great on me and my body type. To my surprise, the dress I picked was the one she suggested and it's "THE DRESS". I'm very happy! I recommend Wedding Styles to anyone who appreciattes quality and great service!
Vanessa van Holst schreef op 9 september 2023 om 11:42
Fijn en warm onthaal vanaf dag ! Deskundigheid is heel fijn en geeft een goed gevoel. Bij het afhalen was alles perfect en kan ik dankzij Wedding styles mijn droom bruiloft gaan beleven!
Vera schreef op 9 september 2023 om 11:40
Vanaf de eerste pas ronden super fijn geholpen! Eerlijk en meedenkend advies en luisteren goed naar de wensen! Rond uit heel fijn!
Nikkie schreef op 9 september 2023 om 10:56
Ik ben heel fijn geholpen bij Wedding styles! Tijdens de passessie goed geholpen door Roos, ze gaf goed advies maar luisterde ook goed naar mijn wensen. Jurk is vervolgens helemaal naar mijn maat en wens aangepast door Sija. Ben er heel blij mee!

Bijzondere ervaring!

Warm ontvangst, gezellig dagje uit met de meiden. Mooie jurk gevonden, ook voor mijn vrouw!! 

Iris Brizee

Super service en een prachtige jurk!

Aan de dames van Wedding Styles,

hartelijk dank voor jullie hulp bij het uitzoeken van mijn droomjurk. Ondanks de rare periode met Corona en dat mijn moeder er niet bij kon zijn is het een geweldig proces geweest.

1000 x bedankt!

Marifer Aguirre Broca

Joanne Eilander

Mooie jurk. Erg vriendelijk geholpen met het uitzoeken van de jurk. En ook met het doorpassen en het ophalen van de jurk. ik heb mijn droomjurk hier gevonden. Erg blij mee!

Fijne ervaring

De communicatie via de mail verliep fijn. Vriendelijk en behulpzaam personeel die ook veel tips geven.

Bedankt voor jullie hulp! Annika Pols

Fijne winkel met goede service!

Bij Weddingstyles ben ik heel goed geholpen door Mildred. Veel keuze, goede prijzen en goed geholpen!

Lisanne Hagoort

Trouwjurk

Goed geholpen bij het vinden van mijn droomjurk. Heel veel keus en niets was te veel !  Eline Vonk Noordegraaf

Efficiënt en fijn geholpen!

Duidelijk assortiment online, ik had al wat jurken uitgezocht die ik wilde passen. Daar zat mijn droomjurk ook tussen. Zodoende snel een keuze kunnen maken, en de jurk is zo fijn vermaakt, hij zit als gegoten! Kortom, een hele fijne boetiek, ook voor bruiden met een bescheiden budget!

Anne

Mooie trouwjurk, super service!

Fijne ervaring bij het uitzoeken van mijn trouwjurk. De dag van ophalen prima geholpen. Tips meegekregen hoe je moet lopen, zitten en traplopen. Kleine winkel, super geholpen op de dag van ophalen door Mildred. Chantal

Bedankt!

Bedankt voor de fijne hulp!

Toen ik binnen kwam wist ik niet precies waar ik naar op zoek was, alleen wat ik niet wilde. Ik heb het gevoel gehad dat ik hier in alle rust mijn keuze kon maken. En ben erg fijn & professioneel geholpen.

Ik ga me stralend voelen op mijn bruiloft, heel erg bedankt!

Sanne van der Valk

Jurk

Kan alleen maar een positieve feedback geven. Door corona was het even schipperen, maar met samenwerking van elkaar een enorme leuke passessie en zoektocht door alle jurken gehad.

Samen gevat, Top Service!

Monique van der Zande

Top service en winkel!

Hele fijne service van de dames!

Ze luisteren goed naar je wensen. Ook al waren er maatregelen, ze hebben mij en mijn groep goed geholpen.

Top winkel en een unieke ervaring!

Femke de Groot

Fijne ervaring!

Ik vond het een prettige ervaring bij Wedding Styles. De persoonlijke aandacht en tijd die wordt genomen heb ik als zeer prettig ervaren. Ik ben goed geslaagd!

Angela Druiventak

Ik heb met het uitzoeken van mijn jurk ruim de tijd gekregen en erg veel jurken mogen passen, dit vond ik heel fijn.

Daarnaast waardeerde ik de eerlijkheid als er ook gewoon gezegd werd dat een jurk niet goed stond of mij paste.

Met de passessies werd er goed naar mij geluisterd en werd alles perfect naar wens gemaakt.

Heel erg bedankt voor de hulp en alles eromheen om mijn droomjurk te vinden!

Marielle Muilwijk

Bedankt voor alles!

Fijn kleinschalige winkel met goede service. Er wordt geluisterd naar wat je wil en wat bij je past. Er wordt ook ruim de tijd genomen. Heel erg blij met mijn prachtige jurk + sluier en oorbellen.

Bedankt voor alles! Dankzij jullie zie ik straks prachtig uit op m’n bruiloft. Immeke Doornbos

Een hele goede winkelervaring gehad, waarbij er rustig werd gekeken naar wat jezelf wilde. Waarbij er goed werd meegedacht en gekeken wat erbij je past. Super bedankt voor alle uitleg en hulp!

Groetjes, Jeanine