Bij je trouwdag hoort er nou eenmaal een grote bruidstaart, toch? Dit hoeft zeker niet, misschien ben je niet zo van de taart of zoek je een tof alternatief. Wij hebben ze voor je op een rij gezet! Ook geschikt voor mannen!

1. Sushi taart

Ben je een echte sushi lover en kan zo’n zoete taart je gestolen worden? Ga dan voor de sushi taart! Want je kan nooit te veel sushi eten!

Sushi-taart-bruids-2

bron: Trouwen.nl

2. Croquembouche

Hou je wel van zoet maar zoek je een klein alternatief voor het grote stuk taart? Wat dacht je van een soesjes toren? De toren kan tevens mooi afgesteild worden in jullie thema kleuren!

 

bruidstaart6
Bron: Pinterest

3. Cupcakes

Cupcakes zie je de laatste jaren al veel terug komen op bruiloften. Het leuke van cupcakes zijn is dat je allemaal verschillende smaken kunt kiezen zodat je gasten ook nog keus hebben. Vaak worden de cupcakes gecombineerd met een aansnij taartje voor het officiële moment.

75a7842be70d6e6bf13d1bd410f67317

Bron: Pinterest

4. Macaron Taart

Ben jij nou helemaal gek van Macarons, dan kan je er natuurlijk ook voor kiezen om een macaron taart te nemen. Dit is natuurlijk geen echte taart, maar alle macarons worden op een toren geplaatst zodat het net een taart lijkt.
macarones-toren-bruiloft
Bron: Cakecompany

5. Donut taart

AAAHHH donuts!! Wanneer je helemaal gek bent van donuts kan je deze zeker ook op je bruiloft terug laten komen! Zo’n donuttaart ziet er toch heerlijk uit?

640_marilyn-bartman-shoot-donut-taart-toren-picknicktafel

Bron: The perfect wedding

6. Brownie taart

Ben je een echte brownie lover en eet je ze het liefst de heel dag? Hoe cute is een stapel brownies als alternatief van je trouwtaart?

brownie-wedding-cake

Bron: Howtomake.nl

7. Cakepops

Of te wel een mini taart op een stokje. Ook de cakepop is een handig klein hapje en een goed alternatief voor een stuk taart. Het leuke is dat een cakepop eigenlijk gewoon een mini taartje is. Hierdoor kan je volledig ze in smaak samenstellen. Wat dacht je van red velvet met een lekkere botercreme?

cakepop-02

Bron: Sweet apetite

8. Pannenkoekentaart

Je zal misschien denken pannenkoeken? Ja een van de nieuwste trends is een pannenkoeken taart. Een grote stapel pannenkoeken naar wens op smaak gemaakt, met slagroom, suiker of fruit!
640_vienna-glenn-photography
Bron: Vienna Glenn photography

9. Kaas taart

Wanneer je helemaal niet van zoet houd maar gek bent van kaas, is een kaastaart ook een goed alternatief. Kies voor diverse soorten kaas zodat je gast kan kiezen en serveer hem met een lekker wijntje.
taart van kaas_412554
Bron: trouwplannen.nl

10. Tulband

Wil je gewoon een simpel klein taartje? Wat dacht je van een lekkere tulband, deze vind iedereen lekker!
d7025f2225b574508a38d3341872e310
Bron: Pinterest

11. Wafel taart

In dezelfde categorie pannekoeken, de wafel taart! Ben je een echte zoetekouw dan is dit wat voor jou! Combineer hem met slagroom, suiker, stroop en fruit!

a3649d40f2f871274d8e57b445966359

12. Cannoli taart

Ben je fan van Cannoli’s? Waarom zou je deze dan niet op je bruiloft serveren!

c40d9922e7134254dfe53b49170c862f

13. Bitterballen taart

Denk je nou jeetje wat moet ik met al die zoetigheid? Ga dan voor een bitterballen toren, dan je weet je zeker dit is succes verzekerd!

toren_bitterballen

14. Ijsjes

Wanneer je op een warme zomerse dag trouwt is het in huren van een ijscar zeker een goed idee!

Renault-Estafette-1974-roze

Bron: Gils of honour

15. Pizza taart

Zijn jullie gek op pizza of snijden jullie de taart pas later op de avond aan? Wat dacht je van een pizza taart?

cake1_134751

Bron: Trouwplannen