Een photbooth is helemaal hip tijdens bruiloften. De foto’s worden dan gebruikt voor bijvoorbeeld het gastenboek of als bedankje meegegeven aan de gasten. Maar wil je nou geen photobooth en zoek je een alternatief? Wij hebben een aantal alternatieven voor je op een rijtje gezet.

Poloroid camera

Een vergelijkbaar alternatief als de photobooth is een polaroid camera. Deze camera’s kan je tegenwoordig redelijk betaalbaar kopen en je maakt gemakkelijk van de gasten een foto. Door het witte kader zou de gast een leuke tekst kunnen plaatsen, waarna ja deze ophangt in een leuk frame of in een boek plakt.

Huur een polaroid van je buur en leg je bruiloft analoog vast!

Bron: Pinterest

Instagram

Een nieuwe trend is dat de er voor voor de dag een # aangemaakt voor voor Instagram. Hierdoor kunnen de gasten de foto’s op Instagram plaatsen met de # en zijn alle foto’s gemakkelijk weer terug te vinden. Een nadeel is wel dat je de foto’s niet gemakkelijk weer op kunt slaan en dat ze voor iedereen zichtbaar zijn

Social media als instagram op een bruiloft

Bron: Pinterest

Wedbox

Wedbox is een app waarmee je gemakkelijk foto’s kunt delen met je gasten. In de app kan je een eigen groep aanmaken en hiermee je gasten uitnodigen. Hierdoor kunnen al je gasten de foto’s van jullie dag delen in de app, zodat jullie ze allemaal bij elkaar hebben.

Afbeeldingsresultaat voor wedbox

Bron: Wedbox

Weggooi camera

Een golden oldie, maar nog steeds leuk! De wegwerp camera zorgt altijd voor een hoop vermaak. Leg er een aantal neer op de tafels en de gasten zullen tijdens het feest foto’s maken. Gegarandeerd vermaak zodra ze ontwikkelt zijn.

Zo'n bordje zal ik maken voor bij de polaroids. Of vind je het leuk als Robin dit maakt in de stijl van de kaart?

Bron: Pinterest

Fotoframe

Maak je eigen polaroid door een gepersonaliseerde fotoframe op te hangen. Je gasten of kunnen dan foto’s maken achter dit frame, waardoor je leuke foto’s van je klanten hebt aan het einde van dag

Wat een leuk idee voor de foto's van je gasten op je bruiloft. Zorg dat iedereen erop komt te staan en maak er een mooi album van.

Bron: Pinterest

Videozuil

Wil je nog iets persoonlijker gaan of zoek je nog een alternatief voor een gastenboek? Wat dacht je van een videozuil? Al je gasten kunnen een persoonlijke boodschap voor jullie inspreken, ook super leuk om later terug te zien.

Afbeeldingsresultaat voor bruiloft videozuil

Bron: Videofelicitaties.nl 

Fotobus of caravan

Doe is gek! Een fotohokje is er tegenwoordig niet meer alleen in het standaard hokje. Heb je bijvoorbeeld een toffe festival bruiloft? Wat dacht je van een photobooth in de vorm van een caravan of busje? Staat ook nog eens leuk!

VW bus photo booth - turn an all-day transport rental into a photo booth when you're not using it

Bron: Pinterest