Adore trouwjurken by Justin Alexander

Elegantie bij ieder silhouet. Dát is wat de Adore trouwjurken van Justin Alexander uitstralen. Of je nu voor een klassieke trouwjurk met mouwtjes, een prachtige A-lijn of een off the shoulder dress kiest, jij straalt op de mooiste dag van je leven. En wij helpen je daarbij, want met onze jarenlange ervaring kunnen we je uitstekend adviseren over welke jurk bij jouw wensen en lichaamsbouw past. En ook als je zelf nog geen idee hebt van welke jurk bij je past, zijn wij er voor je. We hebben een prachtige collectie Adore trouwjurken. Wil je vast online browsen? Bekijk ons aanbod hieronder.

Adore by Justin Alexander

De kenmerkende klassieke, maar toch modieuze touch van Justin Alexander loopt als een rode draad door de Adore collectie. Hij heeft ontzettend veel aandacht voor detail en ontwerpt elke keer weer prachtige, tijdloze jurken. Door de uitzonderlijke kwaliteit en elegante styling, hebben de Adore trouwjurken by Justin Alexander wereldwijde roem gekregen. En dat is niet onterecht. Deze bruidsjurken laten iedere bruid stralen op haar onvergetelijke dag.

Vind je ideale bruidsjurk bij WeddingStyles

Bij WeddingStyles sta jij in middelpunt. Het is jouw dag, jouw jurk en jouw moment. We nemen alle tijd om te bepalen welk silhouet het beste past bij jouw wensen en lichaam. Vind je de jurk waar jij ‘ja’ in wilt zeggen? Dan krijgen jij en je entourage een lekker glaasje bubbels om het alvast te vieren!

Maak een afspraak

Heb je een aantal Adore trouwjurken op je verlanglijstje gezet en wil je langskomen om ze in het echt te bekijken en te passen? Maak een afspraak en kom langs in onze winkel. We kunnen niet wachten om je te helpen.

Openingstijden

Maandag:op afspraak
Dinsdag:10:00 – 17:00 uur
Woensdag:10:00 – 17:00 uur
Donderdag:10:00 – 17:00 uur
Vrijdag:10:00 – 17:00 uur
Zaterdag:09:00 – 17:00 uur
Zondag:Gesloten