AFSPRAAK MAKEN

Maak een afspraak bij Weddingstyles

Lieve bruiden,

Door de huidige situatie zijn er veel vragen van bruiden over het wel of niet open zijn van onze winkel.

We vinden het enorm jammer dat jullie met deze onzekere tijd te maken hebben, terwijl het nu juist een heerlijke tijd van voorbereidingen zou moeten zijn. Daarom zullen wij er alles aan doen om jullie zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn.

Dus nemen wij weer afspraken aan, maar wel met enkele regels om de veiligheid te waarborgen voor zowel jou als voor ons.

Volgens de richtlijnen van het RIVM moeten we 1,5 meter afstand van elkaar houden, dus doe dit niet alleen buiten, maar ook bij ons binnen. Kom met maximaal met 2 personen, waarvan de 2e persoon jou als bruid mag assisteren met het aantrekken van de jurk. En natuurlijk zijn wij er ook bij om te helpen.

Is er nog een speciaal iemand die je wil laten meegenieten? Ga desnoods facetimen met degene die er niet bij zijn.

Tijdens het afspelden dragen de coupeuses en de bruid bescherming d.m.v. een mondkapje en handschoenen. Tevens staan er op meerder plekken in de winkel desinfecterende vloeistof, zakdoekjes en zullen tussen de afspraken door genoeg tijd laten om alles wat aangeraakt kan worden weer schoon te maken.

Heb je nog vragen, mail dan naar info@weddingstyles.nl

Groetjes, Team WeddingStyles

 

 

Gefeliciteerd, je bent ten huwelijk gevraagd en nu wil je trouwjurken gaan passen! Bij Weddingstyles krijg je altijd een ontspannen pas afspraak, wij helpen je met het vinden van jouw ultieme trouwjurk!


captcha