White One & Atelier Diagonal verkrijgbaar bij Weddingstyles

 

White one trouwjurken

De trouwjurken van white one staan voor kwaliteit en elegantie. White one is een onderdeel van het Spaanse modehuis Pronovias, die bekend staat als een van de meest bekendste modehuizen ter wereld.

De jurken van White one zijn enorm populair, omdat ze ondanks hun dure uitstraling en kwaliteit betaalbaar zijn en hierdoor vrijwel in elk budget passen.

Wanneer je opzoek bent naar een super vrouwelijke trouwjurk die zich kenmerkt door de vrouwelijke belijningen en vormen, bekijk dan eens de collectie van White One op onze website.

 

Atelier Diagonal

De trouwjurken van Atelier Diagonal zijn net als de jurken van White One afkomstig uit Spanje. Dit bruidsmode merk onderscheid zich door het gebruik van de stoffen en bijzondere applicaties.

De jurken van Atelier Diagonal zijn erg stijlvol en hebben een luxe uitstraling. Ben je opzoek naar een klassieke, luxe jurk? Bekijk dan eens de collectie van Atelier Diagonal op onze website.

 

Trouwjurk passen?

Wil je graag een trouwjurk van White One of Atelier Diagonal passen in ons filiaal in Capelle aan den Ijssel? Maak dan online een afspraak.