Een gezellig dagje bruidskleding passen rondom Rotterdam

Het is zover, je gaat bruidskleding aanpassen! Heel erg spannend en echt iets om naar uit te kijken. Maar waar begin je met zoeken? De meeste bruiden gaan voor het eerst op zoek naar een bruidsjurk en hebben wellicht vriendinnen of zussen die al eerder het huwelijksbootje in zijn gestapt, maar hebben er zelf nog geen ervaring mee opgedaan. Welke bruidszaken ga je af? Zoek je je jurk op het internet? Blader je al maanden bruidstijdschriften door of kijk je alleen maar op Pinterest tegenwoordig? Het kan overweldigend zijn, dat begrijpen wij als geen ander…maar laat ons helpen, wij doen dit namelijk al jaren.

Begin niet met de jurk, begin met de winkel

Onze tip is om in ieder geval niet online een jurk te zoeken en die dan specifiek op te zoeken in een winkel om aan te passen. Je kan natuurlijk rondkijken en nadenken welke stijl je mooi vindt, daar is helemaal niets mis mee, maar probeer je niet blind te staren op jouw ‘droomjurk’, die je slechts hebt kunnen zien op een beeldscherm of in een tijdschrift.

Zoals onze klanten vaak zelf ondervonden en wij als ervaren bruidsadviseurs merken; bruiden komen naar de winkel met een bepaald idee, maar komen er tijdens het passen achter dat een andere stijl of een andere jurk de voorkeur heeft – soms geheel tegen de verwachting van de bruid in. Dankzij gedegen advies, geduld en een goed inlevingsvermogen van het personeel komt de bruid uiteindelijk toch bij haar droomjurk uit. En dat is precies wat wij elke dag doen, en met veel plezier!

Volgens ons is het een beter idee om na te denken over de zaak waar je wil winkelen. Welke ervaring wil je hebben als je een jurk uitzoekt? De ervaring van de medewerkers en de selectie jurken die aanwezig is in de winkel is van veel groter belang dan die ene specifieke jurk vinden op het internet en proberen hemel en aarde te bewegen om die jurk te vinden, te passen en er dan hopelijk blij mee te zijn.

Kijk op internet de reviews na van verschillende winkels en groepeer bepaalde bruidszaken die jij wil bezoeken bijvoorbeeld per stad. Maak er een leuk dagje uit van en nodig vriendinnen of familieleden uit mee te gaan. Als je bijvoorbeeld Rotterdam aandoet, vergeet dan niet de steden dicht in de buurt van Rotterdam ook mee te rekenen. Vaak zijn die winkels, net als WeddingStyles in Capelle aan den IJssel, net zo gemakkelijk en snel te bereiken als zaken in Rotterdam zelf. En ben je aan het einde van de dag moe van het gepas en gewinkel, kies dan een leuk cafétje in Rotterdam om even neer te strijken.

Als je op deze manier een jurk uitzoekt, met een deskundige die je begeleidt, en eventueel vriendinnen of familie als ondersteuning tijdens het maken van deze belangrijke beslissing, dan weten wij zeker dat je met een heerlijk gevoel je huwelijksdag tegemoet gaat. Dat is het uiteindelijke doel. De bruid moet stralen; je moet je als bruid goed voelen in de jurk, de jurk moet je goed staan, het moet perfect aansluiten op je lichaam en dat kan je alleen maar voor elkaar krijgen als je de jurk aanpast en je vakmensen hierbij laat helpen.

Hoe werken wij?

Als je hebt rondgekeken op onze site weet je dat wij meer dan 20 topmerken en 200 trouwjurken in onze collectie hebben, waaronder ook internationale bruidsmerken. Je kan er dus wel vanuit gaan dat wij een stijl in de collectie hebben die bij je past.

Maak een afspraak om bij ons langs te komen in de winkel en laat ons je helpen de juiste trouwjurk te vinden. Je kan bij ons op een ontspannen manier dat doel bereiken, door eerst even rond te snuffelen, dan een kop koffie te drinken met één van onze verkoopsters, terwijl jij kan vertellen wat voor droomjurk je voor ogen hebt.

Door onze ervaring en op basis van je eigen verhaal kunnen wij goed inschatten welke bruidsjurk bij je past en zullen wij je een aantal opties laten doornemen. Je hebt alle tijd om de trouwjurken te passen en te vergelijken.

En als je dan je keuze hebt kunnen maken, dan hebben wij onze coupeuses die met meer dan 20 en 30 jaar ervaring zullen zorgen dat de trouwjurk je als gegoten zit.

En daarmee is onze service dan nog steeds niet afgedaan…nee, je krijgt namelijk ook nog ‘looples’ na je laatste doorpas van je trouwjurk. Wij doen er alles aan om je op een zo relaxt mogelijke manier op je trouwdag in jouw droomjurk het ja-woord te laten zeggen. Jij zal echt het stralende middelpunt zijn…met je partner natuurlijk…

Voor elke bruid de juiste trouwjurk

Wij kunnen natuurlijk niet garanderen dat je bij ons jouw trouwjurk zal vinden, maar een goed beginpunt is onze zaak wel. Om alvast een idee te hebben van de stijlen van de trouwjurken of om gewoon eens te kijken naar onze collectie, bezoek dan onze trouwjurken pagina. Maar wees erop voorbereid dat we zoveel jurken en stijlen hebben, dat je op een gegeven moment misschien door de bomen het bos niet meer ziet. Geen nood, daar zijn wij voor! Maak een afspraak met ons en laat ons je helpen te focussen op wat je mooi vindt.

Onze ervaring leert ons dat je uiteindelijk nooit van tevoren kan bepalen wat het wordt. Het moet een weloverwogen beslissing zijn en samenwerking tussen bruid en verkoopster is daarbij een must. Wij hebben een luisterend oor en zijn flexibel als het gaat om jouw voorkeuren. Misschien begin je wel bij een strapless jurk en eindig je bij een jurk met mouwen. Of misschien begin je wel met een jurk uit het hoogste segment en eindig je uiteindelijk bij onze outlet. Het maakt ons niet uit hóe je kiest, het gaat ons erom dat elke bruid met een stralende glimlach en een fantastische trouwjurk haar ja-woord zal zeggen! En daar doen wij dag in dag uit ons uiterste best voor!