Bruidsmode Rotterdam

Het is eindelijk zo ver, de datum is geprikt, jullie gaan trouwen! Hoe fantastisch is dat en van harte gefeliciteerd natuurlijk! En nu is het tijd voor de voorbereidingen. Jullie zijn alle details aan het regelen voor de grote dag en dat is een enorme klus. Een perfecte trouwjurk hoort daar zeker bij; een jurk die je zit als gegoten, je laat stralen en waarmee je met een goed gevoel de hele dag het middelpunt van de bruiloft kunt zijn (samen met je partner natuurlijk…).

Wat voor bruid ben jij?

Het kan zo zijn dat je al een heel duidelijk beeld van jouw trouwjurk in je hoofd hebt. Gewoon omdat je weet welk type jurk het best bij je past. Je weet goed wat je wel of niet staat en begrijpt welke delen van je lichaam je wilt accentueren of juist wilt verbloemen. Je hebt al nagedacht met welke schoenen je de dag wilt beginnen en met welke schoenen je ’s avonds op de dansvloer wilt staan en hoe je je haar wilt dragen.

Of ben je iemand die het internet afstruint om mooie foto’s te bekijken? Werd je ontzettend blij toen je keek naar een bepaalde jurk of look? Ben je nu aan het zoeken of ze die jurk ook ergens in Nederland verkopen?

Of ben je nog op zoek naar inspiratie en weet je even niet meer waar je het moet zoeken? Heb je goed bedoelde adviezen gekregen van je zus, moeder, schoonzussen of vriendinnen en word je daar eerlijk gezegd kierewiet van? De keuze wordt zo alleen maar moeilijker.

Het model van de jurk, de kleur, de accessoires, het zijn allemaal zaken waar je over na moet denken en tussen moet kiezen. En of je nu een bruid bent die al een goed idee heeft van wat ze wil of je nu juist een bruid bent die helemaal niet weet waar ze moet beginnen, bij WeddingStyles ben je aan het goede adres voor uitzonderlijk uitgebreid en persoonlijk advies.

WeddingStyles biedt een schat aan ervaring op het gebied van bruidsmode

Waar veel bruiden nog nooit eerder een bruidsjurk hebben uitgekozen, werken wij al 37 jaar met veel plezier in deze branche. Je kunt dus met recht zeggen dat wij kunnen terugvallen op een schat aan ervaring.

We weten goed wat in de mode is, maar ook, en niet onbelangrijk, hoe bruiden zich voelen wanneer ze deze taak van het uitzoeken van de perfecte jurk op hun schouders hebben rusten. Wij snappen als geen ander dat je op een gegeven moment door de bomen het bos niet meer ziet of dat je zenuwachtig wordt als de datum nadert en je nog niet hebt gevonden waar je op hoopte. Geen paniek! Wij staan je bij met raad en daad. Hier blinken wij in uit! Wij nemen de tijd voor je, gaan met je zitten met een kop koffie of thee, en bespreken wat jij voor ogen hebt. Je mag natuurlijk ook rondlopen en de collectie bekijken en ons op deze manier duidelijk maken wat jij het liefst wilt aanpassen. Marian was zo’n bruid die niet veel tijd meer had. Op onze site laat ze haar ervaring bij WeddingStyles weten:“Zes weken voor de trouwdatum de perfecte jurk vinden is een uitdaging. Bij WeddingStyles helemaal geslaagd. De jurk moest een maat ingenomen worden, wat mij heel ingewikkeld leek, maar bij het doorpassen was de jurk precies goed. Vakwerk!”

Je zult zien dat onze aandacht naar jou uit zal gaan en zetten het plezier dat jij eraan moet beleven voorop. Het passen van jurken wordt op deze manier geen zoektocht, maar een feest. Zoveel bruiden, zoveel wensen. En wij accommoderen alle bruiden. Ben je zoals de tevreden bruid Kim, die talloze jurken aanpaste en aan het einde besloot dat de eerste jurk die ze aanpaste haar droomjurk was? Prima! Of ben je meer zoals Annemiek, die graag een uiteenlopende selectie aan jurken wilde passen om erachter te komen wat ze niet wilde? Als jij op deze manier jouw droomjurk kunt vinden, dan is dat voor ons geen probleem. Zoals gezegd, de bruid en haar ervaring staan bij ons op de eerste plaats. Wij doen niets liever dan het een onvergetelijke ervaring te maken voor jou, en dat uiteraard in de meest positieve zin van het woord. Zoals Elise schrijft: “Prettige medewerkers en alles is mogelijk, niets is te gek!”

Wat kun je nog meer van WeddingStyles verwachten?

Naast de jarenlange ervaring van onze verkoopsters, die je de persoonlijk aandacht zullen geven die je verdient, kun je bij ons rekenen op een ruime selectie aan bruidsmode die in de winkel aanwezig is.

Samen met onze coupeuses, die meer dan 20 jaar of zelfs 30 jaar ervaring hebben, kunnen wij jouw trouwjurk naadloos laten passen. Er gaan natuurlijk een aantal pasmomenten overheen om dit te kunnen realiseren en zoals onze tevreden klant Amanda vertelt op onze site: “Ook voor de aanpassingen wordt ruim de tijd genomen en daardoor zit mijn jurk nu perfect!”

De persoonlijke service wordt door onze klanten enorm op prijs gesteld. Sterker nog, ze komen van heinde en verre aan om ons te bezoeken. Zoals Sascha, die online op onze site haar droomjurk gevonden had en speciaal voor die jurk uit Amsterdam kwam gereden, maar toen ze eenmaal bij ons in de winkel was een andere droomjurk vond.

Onze winkel is goed te bereiken en ligt slechts op tien minuten rijden met de auto vanaf Rotterdam. Je kunt gratis parkeren voor de deur en zo begint je afspraak bij ons zoals jij je trouwjurk zult gaan vinden; ontspannen. Heb je geen auto en moet je met het ov komen? Dat is ook geen probleem. We zitten vlakbij de metrohalte Slotlaan, ongeveer 20 minuten met de metro vanuit Rotterdam.

Naast al deze positieve aspecten, zoals onze ervaring en de gunstige ligging van WeddingStyles ten opzichte van Rotterdam en de uitvalswegen, is het ook goed te weten dat wij een heel ruim assortiment aanbieden qua accessoires. Je denkt er misschien niet in eerste instantie aan, maar bruidslingerie, bruidsschoenen, sluiers en bruidssieraden maken allemaal onderdeel uit van het bereiken van die ultieme look. Ook hierin staan we je bij met raad en daad. We hielpen ook Marieke die op onze site schreef: “Ik ben heel blij dat ik hier de mooiste trouwjurk gevonden heb. Ook fijn dat accessoires en lingerie en schoenen gelijk hier gekocht kunnen worden.”

Zoek je bijvoorbeeld lingerie om je extra stevigheid te geven onder je jurk? Wij weten wat je dan het beste kunt kiezen. Wil je een mooie elegante set of heb je een jurk met een hele lage rug? Overal is een geschikte en stijlvolle lingerie-set voor te vinden.

Qua schoenen komen veel bruiden niet verder dan een witte pump. En dat is zonde, zeker omdat er ook op dit gebied zoveel moois te kiezen is. Je kunt gaan voor klassieke pumps of schoenen die je ieder gewenste kleur kunt geven, zoals de schoenen van Elsa Coloured die wij in de collectie hebben. Wij zorgen ervoor dat jij met de mooiste muiltjes je trouwdag binnenwandelt.

Een trouwjurk zoeken is een feest…als je de juiste service krijgt!

Het is voor een bruid bijna onmogelijk zichzelf niet geheel onder te dompelen in alles wat met bruidsjurken te maken heeft. Hoe vaak heb je nu al niet gekeken op Pinterest, op allerlei blogs en in de mooie glossy’s of er niet wat tussen zit voor jou? Dat begrijpen wij. Je bent natuurlijk ontzettend enthousiast en kunt eigenlijk niet wachten tot je je eigen bruidsjurk kunt aantrekken. Neem onze site in je zoektocht mee en bekijk ons overzicht van het hele assortiment.

Een andere mogelijkheid is dat je meerdere bruidswinkels aandoet; dat is ook erg logisch en niet onverstandig. En als je dan toch een rondje Rotterdam doet op zoek naar een mooie trouwjurk, zorg er dan voor dat WeddingStyles ook in je lijst voorkomt. Grote kans dat je bij ons de perfecte jurk kunt vinden. Onze tevreden klant Rosemarijn was een bruid die na aanbevelingen van twee nichten, die beiden met een mooie, en bij ons gekochte, jurk hun huwelijksdag tegemoet gingen, kwam kijken bij WeddingStyles. Ze had een jurk aangepast die ze eigenlijk al meteen perfect vond, maar helemaal speciaal werd het toen de coupeuse haar jurk helemaal naar haar wensen kon aanpassen. Zo had ze de perfecte, én unieke, trouwjurk gevonden! En daar wordt niet alleen de bruid, maar worden ook wij heel blij van.

Er zijn ook bruiden, zoals Hanna, die overdonderd worden door de grote bruidswinkels in Rotterdam. Zoveel keuze in zo’n gigantische zaak en tijdens je afspraak kan je dan al snel het gevoel krijgen jurken te missen of het gevoel hebben dat je niet de juiste keuze kunt maken. WeddingStyles is ondanks ons kleinere formaat een ruim opgezette winkel om serieus te nemen en rekening mee te houden. We hebben immers meer dan 20 topmerken en 200 jurken in onze collectie. En die collectie heeft veel verschillende stijlen in petto voor je, denk aan klassieke A-lijn jurken, Fishtail jurken of “prinsessenjurken”. En we hebben jurken in verschillende prijscategorieën, onze jurken variëren van € 495 tot € 2.500 en voor de bruiden met een budget hebben wij nog een andere optie, namelijk onze fantastische outlet waar we kortingen geven die soms wel oplopen tot 70%. De prijs vermindert, maar onze service niet! Reken daar maar op. Yolande kan daar inmiddels over meepraten en schreef: “Een heel persoonlijk ontspannen en enthousiaste sfeer. Heerlijk door jullie ondersteund te zijn. Zeker een aanrader voor aanstaande bruiden. Bedankt!”

En of je nu naar Rotterdam Centrum gaat, waar je op zoek moet naar een (betaalde) parkeerplek, of naar ons rijdt…qua tijd zal het niets schelen. En neem gerust je vriendinnen of familieleden mee. Als zij je kunnen helpen de juiste keuze te maken, dan mogen zij toch niet ontbreken bij deze unieke gebeurtenis?!

Onze collectie is zeker niet overweldigend, maar wel veelzijdig. De bruidsmode verandert net als de mode van alledag en wij houden dat goed bij. Maar we hebben ook klassieke modellen, die nooit uit het modebeeld raken. Zo is er voor elke bruid wel een perfecte jurk te vinden. Dankzij ons persoonlijke advies hebben veel klanten al opgemerkt dat ze opgelucht en vol enthousiasme naar huis keerden na hun droomjurk bij ons te hebben gevonden. Zelfs als je, zoals Eveline, dacht op zoek te zijn naar een bepaalde look en uiteindelijk bij een totaal andere jurk terecht kwam. Eentje die na de inspanningen van onze coupeuse een geweldig eindresultaat opleverde. Weer een stralende bruid op haar huwelijksdag!

Er zijn zelfs bruiden, zoals Irene en Kelly, die het jammer vinden dat ze maar één keer een trouwjurk kunnen uitzoeken, zo plezierig vonden ze het bij WeddingStyles te shoppen voor een bruidsjurk. Of zoals de moeder van Vinja. Zij schreef op onze site: “Ik wil jullie vooral bedanken. Ik heb de mooiste jurk voor mijn mooiste dag. De service was super en de winkel zeker een aanrader. Mijn moeder had graag meer dochters gehad om hier mee naar toe te nemen.”

Zoals je begrijpt, wij zijn niet zomaar een bruidsmodezaak. Wij hebben een enorme passie om het jou, de aanstaande bruid, zo plezierig mogelijk te maken in het mooiste avontuur van je leven. Niemand zit te wachten op een bruid die gestrest is, in de laatste plaats je aanstaande partner! Geef ons de mogelijkheid je te laten zien wat er mogelijk is. Je kunt een afspraak met ons maken en zoveel modellen passen als je wilt. Er zijn al honderden vrouwen je voorgegaan. Dat blijkt wel uit de tientallen pagina’s met klantenervaringen. Wij hebben ze met onze goede service een trouwjurk kunnen geven waarvan ze daarvoor alleen maar konden dromen. Maak jouw dromen werkelijkheid! Twijfel niet langer en kom langs bij WeddingStyles onder de rook van Rotterdam.