Bruidsschoenen

Je huwelijksdag komt steeds dichterbij! Heb je je checklist goed in de gaten? Gastenlijst, vervoer, locatie en catering…je weet misschien al welke trouwjurk je wil dragen en hoe je haar er precies zal uitzien. Wat missen we nog? Geloof het of niet, bruidsschoenen zijn items die vaak op het laatste moment worden gekocht, omdat het simpelweg makkelijk over het hoofd wordt gezien of omdat mensen er minder prioriteit aan geven.

En dat is nou juist zo zonde. Hoe prachtig en uniek de locatie van je huwelijk dan wel kan zijn, er wordt nog steeds het meeste naar de bruid gekeken. En een schoen die niet volledig in het plaatje past, zal zeker opvallen. En naast de stijl van de schoen, die je look van die dag helemaal af kan maken, is het ook belangrijk dat ze enigszins comfortabel zijn.

Lees verder als je meer wil leren wat de belangrijkste punten zijn bij de aankoop van bruidsschoenen en hoe je de perfecte stijlkeuze kan maken!

Comfort van je bruidsschoenen

Dit zetten we niet zomaar op de eerste plaats! We weten zeer snel wat we mooi vinden en wat niet. Maar bedenk dat je niet heel eventjes, maar de hele dag op je voeten moet staan, wandelen en dansen! Dus om te vermijden dat de huwelijksmuziek op weg naar het altaar je eigen pijnkreten zijn, maak comfort dan zeker een prioriteit!

Bij WeddingStyles vind je niet alleen een prachtige selectie aan bruidsschoenen, maar ligt er ook een sterke focus op het comfort voor de bruid. Wij gebruiken van foam fillings, zachte voetenbedden en hebben schoenen met comfortabele pasvormen. Zo kun je met gemak de hele dag jouw trouwschoenen dragen.

Natuurlijk blijven hakken onder je schoenen een element die je voeten onder druk zet. Maar je kunt, door goed na te denken en de juiste schoen te kiezen, van tevoren het comfort toch wel verbeteren. Probeer de schoenen ook in te lopen. Doe dit enkel binnenshuis zodat ze er nog steeds perfect uitzien op je trouwdag (een goede tip: elke keer als je thuis gaat stofzuigen trek je je bruidsschoenen aan, zo vergeet je het niet. Daar zal je op je trouwdag blij mee zijn!).

Stijlkeuze van je bruidsschoenen

Weet je al welke stijl perfect bij jou past en het thema van je huwelijk? Dan ben je al heel een heel eind. Nu moet je er nog voor zorgen dat je een combinatie maakt passend bij een mooie bruidsjurk. Maar ook al ben je nog niet zeker over welke jurk je wil dragen, geen zorgen. Wij kunnen je uiteraard bijstaan met advies. Je kunt bij ons alle modellen bruidsschoenen passen en aanvoelen om tot een geschikte keuze te komen.

Verschillende stijlen trouwlooks

De klassiek look

Prachtig versierde kerken en danszalen, jullie favoriete muziek en een receptie vol met jullie beste vrienden en familie. En, natuurlijk, de perfecte trouwjurk en bruidsschoenen. Als je helemaal overtuigd bent van een traditioneel huwelijk en bijpassende look, heb je zeer veel mogelijkheden om uit te kiezen.

Voor de klassieke bruidslook is het een mooi idee om een sierlijke jurk met prachtige details te combineren met een elegante hak. Afhankelijk van je stijlkeuze (en misschien ook je gevoel voor evenwicht!) kan je kiezen tussen bredere of smallere hakken en een dichte of meer open schoen. Neus gerust wat rond op onze site of kom bij ons langs in de winkel, want voor deze look hebben we tal van opties. De klassieke trouwlook draait namelijk helemaal om het perfecte plaatje!

Casual dagje buiten

Is jouw visie van het ideale huwelijk minder traditioneel, maar eerder een gezellige samenkomst met je dierbaren om je heen? Wil je dit misschien buiten doen, op het strand of in een mooie tuin? Wellicht is een platte zool dan een goede optie. Dit draagt bij aan de look van je outfit en aan de sfeer van je huwelijksdag en zo voorkom je ook dat de hiel in het zand of in het gras verdwijnt!

Breken met tradities

Zie je jezelf helemaal niet als de bruid in de perfecte, witte schoenen? Geen probleem. Ook aan die bruiden hebben wij gedacht. De schoenen van Elsa Coloured shoes kunnen in verschillende kleuren gemaakt worden. Dit is perfect voor de bruid die buiten de lijntjes wil kleuren! Bijkomstig voordeel is dat je de schoenen wat sneller ook ná je huwelijksdag kunt blijven dragen.

De lengte van je trouwjurk

Ben je helemaal verliefd geworden op een bruidsjurk met zeer lange rok, maar ben je net zo verliefd op je schoenen? Overweeg dan eventueel om de jurklengte te laten aanpassen zodat ook jouw schoenen een eervolle plaats in je look krijgen. Vraag hiervoor eerst onze raad tijdens een door jou gemaakte afspraak met ons, zodat we samen met onze coupeuse kunnen bekijken wat de beste opties zijn en hoe jouw uiteindelijke look zo optimaal mogelijk wordt.

Loop even binnen bij WeddingStyles!

Als je nog wat inspiratie nodig hebt of je zou graag meer informatie ontvangen over de look die je gekozen hebt, kom dan gerust langs bij WeddingStyles in Capelle aan den IJssel, onder de rook van Rotterdam. Wij helpen je graag verder met eventuele vragen en als je wil bekijken wij samen met jou de combinatie van je schoenen en de jouw gewenste trouwjurk. Boek hiervoor wel even een afspraak zodat we ook echt de tijd hebben voor jou.

We raden echt aan de schoenen te komen zien en aanpassen in de winkel. De kleur die je op een computerscherm ziet, kan zo maar afwijken van de kleur bij daglicht. Er zijn eveneens meer schakeringen in wit dan je denkt! Of wat als de combinatie met de jurk prachtig leek in je verbeelding, maar in het echt een beetje tegenvalt? Of de pasvorm is niet zoals je hoopte. Vermijd dit allemaal door net zoveel aandacht te besteden aan de aankoop van de schoen als de trouwjurk. Wij hebben meer dan 37 jaar ervaring met bruidsmode en hebben in die jaren talloze bruiden geholpen met het kiezen van hun droomjurk en ook met het kiezen van de juiste accessoires, waaronder bruidsschoenen, om hun perfecte trouwlook te creëren. Kom dus bij ons langs voor een persoonlijk en uitgebreid advies om je te helpen bij het uitkiezen van de perfecte schoen voor jullie huwelijksdag!

Resultaat 1–9 van de 11 resultaten wordt getoond

Test