Een bruidstaart is misschien wel een van de belangrijkste items van je bruiloft en ook zeer persoonlijk! Je kan er je smaak en stijl in kwijt, maar wat zijn nou de trends van dit moment? Wij hebben ze voor je op een rijtje gezet:

Metallic bruidstaarten

Stijlvol, Classy! Jup deze bruidstaarten trend sluit naadloos aan met jouw thema. De metallic taarten shinen! Soms is het een onderdeel en soms gewoon de hele taart. Go All the way!

Afbeeldingsresultaat voor metallic wedding cake

Bron: Pinterest

Marmer

Hou je van stijlvol, maar wat rustiger? Ga dan voor een marmeren bruidstaart. Het marmer effect zorgt voor een super stijlvolle look.

Afbeeldingsresultaat voor marble wedding cake

Bron:  Hitched.co.uk

Alle white

Wit is altijd goed op een bruiloft! Ga je voor klassiek of een beetje boho of juist wat moderner. Het kan allemaal met een witte taart!

Afbeeldingsresultaat voor all white wedding cake

Bron: Brides.com

Drip cake

De Dripcake is hip! Je ziet hem al veel voorbij komen op verjaardagen, maar ook op bruiloften is deze niet te missen. De combinatie van het simpele met het theatrale is een echte showstopper!

Afbeeldingsresultaat voor drip wedding cake

Bron:  Hufftington post

Naked cake

De naked cake zie je de afgelopen jaren veel vaker terug komen, vooral bij de boho bruiloft is deze erg populair! De taart heeft niet heel veel meer nodig als een paar bloemen of wat vers fruit!

Afbeeldingsresultaat voor naked wedding cake

Bron: Pinterest

Pastel

Pastel tinten zijn dit jaar hip voor de bruiloften, je ziet ze veel terug komen in de decoraties. Maar ook dan kunnen de taarten niet uitblijven! Met pastel tinten kan je veel kanten op, ga je voor klassiek of wat moderner?

Afbeeldingsresultaat voor pastel wedding cake

Bron: Elegant white invites,

Black & white

Een bruidstaart hoeft niet zoetsappig te zijn (de smaak uiteraard wel), maar deze mag ook wat stoerder en moderner! Wat dacht je van een zwart wit taart?

Afbeeldingsresultaat voor black and white wedding cake

Bron: Hitched

Geometric Weddingcakes

Geometrische vormen zie je steeds vaker terug op bruiloften, in de vorm van uitnodigingen of decoratie, maar ook op de taarten. De strakke lijnen zorgen voor een spannend geheel en het is ook nog eens prima te combineren met de marmer trend.

Afbeeldingsresultaat voor geometric wedding cake

Bron: brides,

Aquarel

Wil je een super romantische taart? Ga dan voor een aquarel schildering!

Afbeeldingsresultaat voor painted wedding cake

Bron: Glitzy secrets