Veel bruiden zijn op het moment bezig met het voorbereiden van hun huwelijksdag. Met de dag die steeds dichterbij komt, moeten er ook steeds meer keuzes gemaakt worden. Een van deze keuzes is het kiezen van een thema. Om je daar bij te helpen, hebben wij de huwelijkstrends van 2018 op een rijtje gezet.

Vrouwelijke bruidsmode

Een van de belangrijkste onderdelen van je bruiloft is uiteraard je jurk! Er zitten in de collecties van de diverse merken diverse modellen en stijlen, maar wat is nou de trend van dit jaar?
Dit jaar zijn de jurken super vrouwelijk, de jurken hebben een slank silhouette en veel details. Zo zijn ook dit jaar de kantenjurken weer een echte musthave, ze worden afgestijld met pareltjes en soms een sexy doorkijk. Ultiem vrouwelijk dus!

Lilian West 6484

Earcatchers!

Om je outfit echt helemaal compleet te maken, kies je natuurlijk mooie bruidssierraden uit. Steeds vaker kiezen bruidjes voor echte statement oorbellen die goed opvallen! En waarom ook niet op zo’n dag mag je natuurlijk echt een keer helemaal los gaan!

vintage glamorous inspired silver or rose gold options - double crystal teardrop earrings

Bron: Pinterest

Flower all over!

Dit jaar is ook een belangrijke trend: Bloemen. Uiteraard worden bloemen altijd wel gedaan in de vorm van een bouquet of bloemen op tafel, maar dit jaar mogen ze echt gezien worden. Denk aan grote boeketten als decoratie, een bloemen backdrop of hangende bloemen aan het plafond. Hoe meer hoe beter!

Get to Know a Wedding Planner: Dream Occasions

Bron: Jasmin Jade

Intieme bruiloft

The bigger is niet altijd better, veel bruidsparen kiezen steeds meer voor een kleinere, intiemere bruiloft. Op deze manier houden zij meer contact met hun gasten en hebben ze een relaxte dag zonder de hele tijd bezig te zijn of ze wel met iedereen een praatje maken.

Plan an unforgettable wedding with the biggest wedding trends of 2016

Bron: Laurenconrad.com

Food is good!

Eten is altijd belangrijk op een bruiloft, maar er is een verschuiving gaande van een standaard 3 gangen diner of een bufet naar bruiloften waar ander soort voedsel geserveerd wordt.
Denk bijvoorbeeld aan foodtrucks, de foodtrucks van tegenwoordig zijn haast 5 sterrenrestaurants op wielen en serveren de lekkerste (biologische) hapjes. En wat dacht je van Sushi op je bruiloft? Je kan het zo gek maken als je zelf wilt!

Haz de tu Boda una foodtruck wedding!

Bron: Pinterest

Oh Snap!

Photoboots zie je al een tijdje voorbij komen op bruiloften, je kan super leuke foto’s maken in een fotohokje, die daarna meteen in het gastenboek geplakt kunnen worden. Daarnaast zie je steeds vaker dat het bruidspaar een gepersonaliseerde # gebruikt, zodat de gasten hun foto’s kunnen delen met deze #. Bijvoorbeeld #bruiloftNickenNina

Vintage-Inspired Photo Booth | Bash Please | Coordinator, M.D. | onelove photography https://www.theknot.com/marketplace/onelove-photography-danville-ca-223204

Bron: The knot