Lieve bruiden,

Door de huidige situatie zijn er veel vragen van bruiden over het wel of niet open zijn van onze winkel.

We vinden het enorm jammer dat jullie met deze onzekere tijd te maken hebben, terwijl het nu juist een heerlijke tijd van voorbereidingen zou moeten zijn. Daarom zullen wij er alles aan doen om jullie zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn.

En nemen wij weer afspraken aan, maar wel met enkele regels om de veiligheid te waarborgen voor zowel jou als voor ons.

We doen de pas afspraken met de grootste zorg voor jou en onszelf en volgens de regels van het RVIM. We wassen regelmatig onze handen en in de winkel staan flesjes met desinfecterende vloeistof voor iedereen om te gebruiken. Tussen de afspraken door reinigen we alle (trap)leuningen en handgrepen van deuren en alles waarvan we denken dat men dat aangeraakt heeft.

Volgens de richtlijnen van het RIVM moeten we 1,5 meter afstand van elkaar houden, dus doe dit niet alleen buiten, maar ook bij ons binnen. 

Kom met maximaal met 2 personen, waarvan de 2e persoon jou als bruid mag assisteren met het aantrekken van de jurk. En natuurlijk zijn wij er ook bij om te helpen.

Is er nog een speciaal iemand die je wilt laten meegenieten? Ga desnoods facetimen met degene die er niet bij zijn.

We nemen geen dubbele afspraken met bruiden aan om zo min mogelijk mensen tegelijk in de winkel te hebben en om zo min mogelijk bruiden met elkaar in contact te laten komen. Hoe luxe is dat, je hebt de hele winkel voor jouzelf!

Ook met doorpassen (afspelden van jouw jurk) mag je op dit moment maar 1 andere persoon meenemen om dezelfde reden. Bij een pas afspraak is het mogelijk dat zowel de coupeuse als de bruid handschoenen en een mondkapje dragen.

Wil je, tijdens de passessie, een accessoire bekijken of uit proberen, vragen we je op dit moment het niet zelf, maar door ons te laten pakken.

Ben je verkouden of heb je andere verschijnselen van de griep, dan vragen we je de afspraak te verzetten.

Heb je nog vragen, mail dan naar info@weddingstyles.nl

Liefs, Team WeddingStyles