Bij een onvergetelijke dag hoort een bepaalde sfeer. De sfeer van jouw grote dag bepaal je natuurlijk zelf, samen met jouw aanstaande. Versiering en decoratie kunnen niet aan de grote dag ontbreken. Houd je meer van modern of juist meer van vintage? Voor ieder type bruid is, net zoals de trouwjurk, bijpassende decoratie te vinden. In deze blogpost geven we je niet alleen decoratie inspiratie, maar ook adresjes waar je de mooiste versieringen kunt kopen!

Inspiratie

Beelden zeggen meer dan 1000 woorden. Daarom hebben wij wat mooie foto’s voor je uitgezocht die je ideeën kunnen geven voor de sfeer die jij wil creëren tijdens jouw bruiloft!

Blog 8 Versiering 1  Blog 8 Versiering 3  Blog 8 Versiering 5

Blog 8 Versiering 4

Blog 8 Versiering 2

Blog 8 Versiering 6

Online decoratie kopen

Op internet kun je veel versieringen naar wens bestellen. Vaak worden ze al binnen één of twee werkdagen bij je thuis geleverd! Bij Weddingdeco.nl kun je je hart ophalen. Zij hebben een breed assortiment voor de bruid én de bruidegom, van bedankjes tot aan een photobooth. Ook bij Trouwartikelen.nl is niets teveel gevraagd. Hier kun je terecht voor allerlei soorten decoratie, van een bruidsstrik voor je huisdier tot gepersonaliseerde snoepjes en trouwauto’s. Allesvoorjehuwelijk.nl heeft ook een breed assortiment. Een gepersonaliseerde loper of een pennenset, allerlei soorten decoratie om jouw bruilpft persoonlijk te maken.

Tekst: Maxime van Moergastel
Alle foto’s die we in deze blogpost hebben gebruikt, zijn afkomstig van Pinterest.