DISCLAIMER

Het samenstellen van de internetpagina’s van WeddingStyles gebeurt met grote zorg. Desondanks kan het voorkomen dat informatie onvolledig of onjuist op de pagina’s is terechtgekomen. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de aangeboden informatie. WeddingStyles of haar medewerkers kunnen evenmin aansprakelijk worden gesteld voor eventuele gevolgen of opgelopen schade vanwege de aangeboden informatie.

Op de website van WeddingStyles wordt gebruik gemaakt van Google Analytics cookies. Dit doen wij om de bezoeken te analyseren en de ervaring op de website te verbeteren. Uit deze analyse zijn nooit persoonlijke of individuele gegevens te herleiden. Jouw privacy is dus gewaarborgd. Je kunt voorkomen dat Google cookies op jouw systeem plaatst. Daarvoor kun je een browser extensie downloaden.

Op de internetpagina’s van WeddingStyles staan enkele links die verwijzen naar internetpagina’s van derden die niet onder het domein van WeddingStyles vallen. Op de inhoud van deze pagina’s hebben de medewerkers van WeddingStyles geen enkele invloed. WeddingStyles of haar medewerkers aanvaarden dan ook geen enkele aansprakelijkheid voor de aldaar aangeboden informatie.