Als aanstaande bruid wil je natuurlijk het middel van de aandacht zijn. Niet alleen nu, maar ook op jouw grote dag. Door de bruiloft een thema te geven of een bepaald kleurenpalet maak je jouw dag al gauw veel persoonlijker! In deze blogpost geven we je daarom enkele ideeën die kunnen helpen bij het organiseren van een gekleurde bruiloft. Vanzelfsprekend springen er ieder jaar nieuwe (kleuren)trends in het oog, maar voel je vooral niet verplicht om rekening te houden met trends. Wij raden je aan om een kleur te kiezen waar je zelf dol op bent, zodat jouw huwelijksdag in het teken van jullie smaak staat!


Doorvoeren van de kleur
Het is leuk om de kleur die jij en je aanstaande man hebben uitgekozen in alles terug te laten komen. In de versiering, in de accessoires, in de bruidstaart en in de uitnodigingen. De kleur hoeft niet overal overduidelijk zichtbaar te zijn. Kleine accenten zoals een gekleurd lint is soms al voldoende. Betrek ook de cateraar bij het organiseren. Hij of zij kan er namelijk voor zorgen dat jullie kleur ook in het eten en drinken terug komt.

Blog 7 Gekleurd 1

Gekleurde trouwjurk
Ben jij een bruid met een uitgesproken mening? Dan is een gekleurde bruidsjurk misschien wel iets voor jou! Je kan bijvoorbeeld trouwen in een babyblauwe of babyroze jurk, maar ook in jurken die uit kleurencombinaties bestaan. In onze collectie hebben wij een aantal gekleurde jurken speciaal voor jou uitgezocht. Die kun je hier bekijken!

Blog 7 Gekleurd 2

Gekleurde accessoires
Voor het echte durfal koppel zijn gekleurde schoenen een goede tip. Jullie matchen als bruidspaar en je verrast de genodigden met een creatieve uitspatting. Voor de mannen hebben wij ook een tip! Zijn jullie van plan om je vriendin ten huwelijk te vragen? Is zij gek op kleurtjes? Koop dan een verlovingsring met een gekleurde diamant!


Gasten

Het is voor genodigden een ‘no-go’ om in het wit gekleed te komen, want alleen de bruid mag natuurlijk in het wit (of ivoor) verschijnen. Tenzij je als bruid een gekleurde trouwjurk hebt! Maar wat moeten de gasten dan dragen? Vraag de gasten om iets te dragen in de kleur die jullie op de bruiloft willen gebruiken. Zij kunnen de kleur laten terug komen in een kledingstuk of accessoire. Dit is niet alleen leuk voor het totaalplaatje van de bruiloft. Het vormt ook een mooi geheel op de trouwfoto’s!

Blog 7 Gekleurd 3

Tekst: Maxime van Moergastel
Alle foto’s die we in deze blogpost hebben gebruikt, zijn afkomstig van Pinterest.