Veel bruidjes verplaatsen in deze tijd hun bruiloft, omdat het door het corona virus niet mogelijk is om hun bruiloft te vieren. Super zonde, want je leeft zo lang toe naar die grote dag. Ook voor ons als bruidsmode winkel heeft dat grote gevolgen. Er worden vrijwel geen afspraken meer gemaakt door aanstaande bruidjes die op zoek zijn naar een jurk. Er vinden enkele pasafspraken plaats voor bruidjes om de jurken op maat te maken. Dat heeft voor ons atelier een groot inpakt. In ons atelier zijn namelijk onze coupeuses normaal gesproken in deze tijd druk bezig met het vermaken van alle prachtige jurken die de bruidjes in dit trouwseizoen zouden gaan dragen.

Hou onze coupeuses aan het werk!

Omdat wij niet bij de pakken neer gaan zitten, hebben onze coupeuses de handen in een geslagen en zijn zij aan de slag gegaan om kwalitatieve kapjes te maken. Onze kapjes zijn voorzien van meerdere lagen stof en een uitneembaar filter. Op deze manier zijn geschikt voor het openbaar vervoer, waarin je vanaf 1 juni verplicht bent om ze te dragen. Omdat onze coupeuses normaal gesproken trouwjurken vermaken, weten zij hoe zij deze artikelen zo comfortabel mogelijk voor jou kunnen maken. Als onze coupeuses geen kapjes voor jou zouden kunnen maken, hebben wij helaas geen werk meer voor ze. Dus hou onze coupeuses aan het werk en plaats een bestelling!

Onze kapjes zijn verkrijgbaar in verschillende stoffen en prints, voor volwassenen en kinderen en worden gratis naar je verzonden.

Benieuwd welke onze coupeuses voor jou gemaakt hebben?

Klik dan hier.