Katy Corso

De schepping is eeuwig. Dat is het motto van Katy Corso. Aan elk detail wordt met de hand aandacht besteed. Het gaat voor Katy Corso niet alleen om de jurk, maar om het gevoel in jouw hart, de vrouw in de jurk. Katy Corso is een exclusief merk met oog voor het kleinste detail. Voel je vrouwelijk, voel je sexy, voel je helemaal klaar voor jouw grote dag.

Resultaat 1–9 van de 12 resultaten wordt getoond

Hoge kwaliteit trouwjurken

De jurken van Katy Corso worden met zorg gemaakt. De ontwerper en de maker werken nauw samen om de mooiste jurk voor jouw speciale dag te realiseren. Door de goede samenwerking is bij elke jurk aan alle details gedacht. Naast dat ze er mooi uitzien, mag je dus vertrouwen op de kwaliteit van het ontwerp. Ook bij de keuze van de stof wordt gekeken naar de hoogste kwaliteit. De kant wordt gekocht bij populaire wereldbedrijven.

Villa Taranto

Jouw trouwdag is een sprookje. Op deze dag draait het om jou en jouw partner. Je wilt je even in een compleet andere wereld bevinden. Katy Corso trouwjurken helpen daarbij. De nieuwe lijn van Katy Corso is namelijk geïnspireerd door de botanische tuinen van Villa Taranto. De invloed van de prachtige botanische tuinen zorgt voor luchtigheid in de jurken en mooie details. In elke jurk zijn bloemenmotieven verwerkt. Op de jurken vind je kleine rozenblaadjes of klokjesbloemen. Maar naast bloemen hebben sommige jurken zelfs het motief van een klimop. Dit is met grote zorg door middel van kraalwerk op de jurk geborduurd.

Oog voor detail

Met de trouwjurken van Katy Corso weet jij dat je iets speciaals hebt. De jurken zijn voorzien van vele details waarbij elke keer dat je ernaar kijkt iets nieuws opvalt. De jurken van Katy Corso zijn voorzien van bloemendetails, maar geen model is hierbij hetzelfde. Dit komt omdat de motieven op verschillende manieren verwerkt zijn, zodat het beter aansluit bij jouw stijl. Sommige jurken zijn voorzien van appliqués, terwijl bij andere jurken een bloemenmotief van kralen met de hand geborduurd is. 

Halslijn

Bij Katy Corso is er uiterste zorg besteed aan de verschillende soorten lijfjes en bijbehorende halslijnen. Met de illusion halslijn loopt het lijfje door tot jouw hals, waardoor je een elegante look creëert. Bij de sweetheart halslijn leg je de nadruk op jouw buste. Hierbij creëer je een sexy look. De V-hals jurken geven extra lengte aan jouw nek. De V-halzen zijn lager uitgesneden en Katy Corso maakt daarbij graag gebruik van een semitransparant lijfje, waardoor je een chique, maar ook zeker sexy look creëert. 

Mouwen

Katy Corso heeft zowel jurken met als zonder mouw. De trouwjurken zonder mouw creëren een sexy, maar ook elegante look. Mouwen worden vaak gezien als een iets klassiekere look. Voor Katy Corso zijn de Alberta of de Inga hier voorbeelden van. Deze beide jurken zijn voorzien van lange mouw, waardoor het er erg elegante uitziet. Bij sommige modellen zijn de mouwen tevens afneembaar. 

Baljurk

Wanneer je aan een klassieke trouwjurk denkt, denk je vaak aan een baljurk model of een prinsessenjurk. Bij een baljurk model is de taille erg smal. Onder de taille loopt de rok wijd uit, wat een dramatisch effect geeft. De Katy Corso trouwjurken met een baljurk model zijn zeer geschikt voor vrouwen met bredere heupen, doordat de rok hier ruim omheen valt. 

A-lijn

Een ander elegant model zijn de A-lijn Katy Corso trouwjurken. De A-lijn jurken zijn vernoemd naar de vorm die ze hebben. Bij een A-lijn jurk zit de taille rond de heupen. Door dit silhouet wordt er minder nadruk gelegd op de heupen. Het lijkt erg smal en sierlijk hierdoor. De Katy Corso trouwjurken zijn te onderscheiden in jurken met een kleine A-lijn, zoals de Jasmine en een reguliere A-lijn, zoals de Alberta.

Recht

Wanneer je kiest voor een recht silhouet laat jij jouw rondingen op een elegante manier zien. De jurk legt geen nadruk op de taille of heupen, maar benadrukt wel jouw vrouwelijke vormen. 

Fishtail trouwjurk

Naast A-lijn jurken zijn er ook verschillende Katy Corso trouwjurken met mermaid lines. Deze jurken worden ook wel fishtail trouwjurken of zeemeerminnenjurken genoemd. Met het zeemeerminnenmodel leg je extra nadruk op de vrouwelijke rondingen. De Katy Corso trouwjurken met een mermaid model hebben een elegant bovenlijf. Het onderste gedeelte van een mermaid trouwjurk onderscheidt zich duidelijk van bijvoorbeeld een A-lijn trouwjurk. De rok loopt strak langs de heupen en net boven de knie wordt de rok wijder. Hierdoor worden jouw heupen, billen en buik extra geaccentueerd. Een voorbeeld van een mermaid lines trouwjurk is Katy Corso Hezel.

Galia Lahav en Berta

Katy Corso is een getalenteerde ontwerper die bekend staat om haar adembenemende jurken. Haar stijl is zowel verfijnd als eigentijds en haar collecties zijn perfect voor bruiden die op zoek zijn naar iets unieks. Veel van haar jurken zijn voorzien van prachtige details en opvallende elementen, waardoor ze zich onderscheiden van andere merken. Haar ontwerpen vertonen ook gelijkenissen met merken als Galia Lahav en Berta, die eveneens bekend staan om hun luxueuze en gedurfde stijl.