KLANTERVARINGEN

Laat een review achter

 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
91 berichten.
Evelien van Leeuwen heeft geschreven op 19 januari 2023 om 21:55
Wat ben ik fijn ontvangen en geholpen. Er werd echt de tijd voor mij genomen en meegedacht. Wat een fijne sfeer en een professionaliteit! TOP WINKEL!
Tyara heeft geschreven op 13 januari 2023 om 16:44
Het was een hele fijne ervaring om bij jullie mijn droomjurk te kopen. Vriendelijke dames, die met je meedenken en geduld voor je hebben. Ik zou iedereen aanraden om bij weddingstyles te shoppen. BEDANKT VOOR DE GOEDE SERVICE! Liefs Tyara & gezelschap
Monika Eberthart heeft geschreven op 13 januari 2023 om 15:27
Ruime keuze aan jurken, rustig kunnen passen en een keuze kunnen maken. Vriendelijke dames die met je meedenken. Jurk netjes op maat gemaakt. Fijne prijzen 🙂 Heel tevreden!
Soenanda heeft geschreven op 13 januari 2023 om 15:25
We zijn heel prettig geholpen. Er wordt veel tijd besteed aan persoonlijke aandacht en er wordt goed met je mee gedacht. Ze zijn heel begrip en ik voelde me meteen op mijn gemak.
Martine heeft geschreven op 6 januari 2023 om 17:50
Ik wilde een specifieke jurk passen waardoor ik bij Wedding Styles terecht kwam. Vanaf het eerste contact verliep de communicatie super fijn. Ook de pasafspraak was heel erg leuk. Ik wilde uiteraard ook andere jurken passen, wat de keuze wel lastig maakte. Ik ben daarin heel goed geadviseerd. Ook de afspraken daarna verliepen heel fijn. Ik ben erg blij dat ik hier mijn droomjurk heb gevonden en kan niet wachten om hem aan iedereen te laten zien. Heel erg bedankt allemaal!
Femke heeft geschreven op 6 januari 2023 om 17:46
Beste Weddingstyles, Het was mijn 2e keer om jurken te zien toen ik hier kwam. We werden hartelijk ontvangen met koffie en thee! Een fijne kleine winkel waarin je heerlijk mag rondkijken! We werden fijn en warm geholpen! We zijn 3x komen passen omdat er dingen nog niet perfect waren. Betere service had ik niet kunnen wensen! Er werd mee gedacht en er werd alles aan gedaan om de jurk perfect te maken! En dat is meer dan gelukt! Onwijs bedankt voor al jullie tijd! Ik heb het kijken en passen als heel fijn ervaren! Een aanrader❤️Veel liefs, Femke
Kiss Donker heeft geschreven op 16 december 2022 om 16:55
Beste WeddingStyles, Vanaf dag één ben ik warm ontvangen. Samen met mijn vriendin ben ik met veel geduld door jullie geholpen. Ik heb genoten van jullie oprechtheid, flexibiliteit & vriendelijkheid. Ik was heel laat met het zoeken van mijn droomjurk, gelukkig heb ik die bij jullie gevonden. Het was geen toeval, jullie hebben alles gedaan om te zorgen dat mijn droomjurk op tijd aankwam, HARTELIJK DANK!!! ********************************************************************* Ik zal niet meer langskomen voor een trouwjurk, maar zal alle kennis & vrienden jullie kant op sturen!!**************************************************** P.S. en de complimentjes waren ook fijn!
Demi heeft geschreven op 18 november 2022 om 14:29
Ik ben erg tevreden met weddingstyles! Ze waren geduldig, dachten met me mee en hadden zelfs een perfecte oplossing, voor iets wat ik te bloot vond. SUPER ERVARING!
Mylene heeft geschreven op 28 oktober 2022 om 12:57
WAT EEN TOP SERVICE! Heel vriendelijk & persoonlijke service, waarbij ik alle ruimte kreeg om meerdere jurken te passen. De jurk uiteraard gevonden. Ook de passessies waren prettig & persoonlijk. Het is dat ik maar 1x trouw, anders was ik zeker terug gekomen :-). Wellicht om als "gast" een keer bij een vriendin aan te sluiten, want aanraden doe ik jullie zeker! Liefs, Mylene
Laura heeft geschreven op 28 oktober 2022 om 12:47
Bedankt voor de goede service. Erg vriendelijke en ontspannen verkoopster. Ik zou de winkel zeker aanbevelen.
Amy heeft geschreven op 21 oktober 2022 om 15:34
Fijne ervaring bij Wedding Styles. Bij de eerste afspraak nam ik zes dames mee en dat was geen probleem. Ze hebben een bescheiden assortiment, maar de service is goed.
Mandy heeft geschreven op 8 oktober 2022 om 10:31
Mijn complimenten voor de hulp bij het uitzoeken van mijn trouwjurk. Ondanks de coronaperiode ben ik met alle tijd, geduld en eerlijkheid geholpen. Ik heb dan ook de jurk van mijn dromen gevonden. DANK DAARVOOR!
Rudly heeft geschreven op 4 oktober 2022 om 12:38
Ik ben super goed geholpen bij WeddingStyles bij het vinden van mijn droomjurk. Ik had een jurk gezien op internet waar ik verliefd op werd. Ik heb bij meerdere winkels gevraagd of ze die jurk hadden, helaas was de jurk nergens. Wedding Styles was de enige winkel die had aangeboden om de jurk te bestellen zodat ik die kon passen. De pas afspraak was erg fijn, er werd de tijd genomen en je voelt niet alsof je wordt opgejaagd om iets te nemen. Ook bij de vervolg pasafspraken wordt er goed geluisterd naar je wensen en wordt er meegedacht. Uiteindelijk heb ik gekozen voor de jurk die ik op internet had gezien dus ben super blij dat ik die bij WeddingStyle mocht passen. Ik zou WeddingStyles aan iedereen aanraden!
Tessa heeft geschreven op 30 september 2022 om 11:31
Ik wil jullie bedanken voor alle goede hulp/meekijken, mee denken. Ik ben altijd erg onzeker over mijn lijf, maar dankzij jullie fijne hulp en harde werk heb ik toch mijn droomjurk gevonden! Waar ik 100% blij mee ben. BEDANKT, IK RAAD DEZE WINKEL ZEKER LAAN! Groetjes, Tessa
Jade van Rossen heeft geschreven op 24 september 2022 om 09:59
WAT EEN FIJNE WINKEL! Veel keuze in jurken, zowel outlet als iets duurdere jurken en een hele fijne service. Er werd echt de tijd genomen om mij te helpen met een jurk waar ik blij van zou worden.
Rita Steenbergen heeft geschreven op 16 september 2022 om 09:50
Bedankt voor de open blik en wensen van de bruid. Er werd goed naar geluisterd en mee gedacht. Erg blij met m'n jurk.
Graziela heeft geschreven op 10 september 2022 om 10:04
Ik ben super goed geholpen! Ik had een mooie jurk op het oog, maar het is totaal iets anders geworden, met veel geduld van Sija. Ik ben er heel blij mee! Daarnaast is het een hele mooie, kleinschalige bruidszaak, waar ik eigenlijk niet meer weg wilde!
Jessica heeft geschreven op 9 september 2022 om 13:01
Vanaf de 1e keer met de jurk uitzoeken werden we heel goed geholpen. Er werd alle tijd genomen en met je meegedacht. Niets was te gek. De 2 pas sessies die erna volgde werd je ook heel goed geholpen. Van veel fijne tips en hoe je moet lopen en of zitten. VELE COMPLIMENTEN AAN JULLIE! Dit was echt een hele fijne ervaring! Ontzettend blij met de trouwjurk! Jullie zijn Top en raad jullie zeker aan!
Suzanne heeft geschreven op 9 september 2022 om 12:07
BIJ WEDDINGSTYLES HEB IK MIJN DROOMJURK GEVONDEN! Ik mocht heel veel jurken passen en het grappige is; de eerste jurk die ik aan trok is het uiteindelijk geworden! De coupeuse heeft fantastisch werk verricht waardoor de jurk bij de laatste pas perfect om mijn lichaam past. DANKJEWEL!
Dominica heeft geschreven op 26 augustus 2022 om 14:25
Beste Mildred, Het uitzoeken van je bruidsjurk is een bijzonder en mooi moment. We voelden ons heel welkom in je winkel, waar een ruime keuze aan jurken was. Ik wist al een beetje wat ik wilde en gelukkig stond deze stijl jurk mij ook nog eens goed. Bedankt voor je deskundig advies en aanpassingen om de jurk zo mooi mogelijk aan te laten sluiten. Daarnaast kreeg ik ook nog advies hoe te lopen, zitten en mijn sluier het mooist te laten uitkomen op "mijn grote dag". Je nam de tijd en aandacht voor mij, maar ook voor de mensen die ik meenam tijdens het passen, bedankt!! Liefs, Dominica

Bijzondere ervaring!

Warm ontvangst, gezellig dagje uit met de meiden. Mooie jurk gevonden, ook voor mijn vrouw!! 

Iris Brizee

Super service en een prachtige jurk!

Aan de dames van Wedding Styles,

hartelijk dank voor jullie hulp bij het uitzoeken van mijn droomjurk. Ondanks de rare periode met Corona en dat mijn moeder er niet bij kon zijn is het een geweldig proces geweest.

1000 x bedankt!

Marifer Aguirre Broca

Joanne Eilander

Mooie jurk. Erg vriendelijk geholpen met het uitzoeken van de jurk. En ook met het doorpassen en het ophalen van de jurk. ik heb mijn droomjurk hier gevonden. Erg blij mee!

Fijne ervaring

De communicatie via de mail verliep fijn. Vriendelijk en behulpzaam personeel die ook veel tips geven.

Bedankt voor jullie hulp! Annika Pols

Fijne winkel met goede service!

Bij Weddingstyles ben ik heel goed geholpen door Mildred. Veel keuze, goede prijzen en goed geholpen!

Lisanne Hagoort

Trouwjurk

Goed geholpen bij het vinden van mijn droomjurk. Heel veel keus en niets was te veel !  Eline Vonk Noordegraaf

Efficiënt en fijn geholpen!

Duidelijk assortiment online, ik had al wat jurken uitgezocht die ik wilde passen. Daar zat mijn droomjurk ook tussen. Zodoende snel een keuze kunnen maken, en de jurk is zo fijn vermaakt, hij zit als gegoten! Kortom, een hele fijne boetiek, ook voor bruiden met een bescheiden budget!

Anne

Mooie trouwjurk, super service!

Fijne ervaring bij het uitzoeken van mijn trouwjurk. De dag van ophalen prima geholpen. Tips meegekregen hoe je moet lopen, zitten en traplopen. Kleine winkel, super geholpen op de dag van ophalen door Mildred. Chantal

Bedankt!

Bedankt voor de fijne hulp!

Toen ik binnen kwam wist ik niet precies waar ik naar op zoek was, alleen wat ik niet wilde. Ik heb het gevoel gehad dat ik hier in alle rust mijn keuze kon maken. En ben erg fijn & professioneel geholpen.

Ik ga me stralend voelen op mijn bruiloft, heel erg bedankt!

Sanne van der Valk

Jurk

Kan alleen maar een positieve feedback geven. Door corona was het even schipperen, maar met samenwerking van elkaar een enorme leuke passessie en zoektocht door alle jurken gehad.

Samen gevat, Top Service!

Monique van der Zande

Top service en winkel!

Hele fijne service van de dames!

Ze luisteren goed naar je wensen. Ook al waren er maatregelen, ze hebben mij en mijn groep goed geholpen.

Top winkel en een unieke ervaring!

Femke de Groot

Fijne ervaring!

Ik vond het een prettige ervaring bij Wedding Styles. De persoonlijke aandacht en tijd die wordt genomen heb ik als zeer prettig ervaren. Ik ben goed geslaagd!

Angela Druiventak

Ik heb met het uitzoeken van mijn jurk ruim de tijd gekregen en erg veel jurken mogen passen, dit vond ik heel fijn.

Daarnaast waardeerde ik de eerlijkheid als er ook gewoon gezegd werd dat een jurk niet goed stond of mij paste.

Met de passessies werd er goed naar mij geluisterd en werd alles perfect naar wens gemaakt.

Heel erg bedankt voor de hulp en alles eromheen om mijn droomjurk te vinden!

Marielle Muilwijk

Bedankt voor alles!

Fijn kleinschalige winkel met goede service. Er wordt geluisterd naar wat je wil en wat bij je past. Er wordt ook ruim de tijd genomen. Heel erg blij met mijn prachtige jurk + sluier en oorbellen.

Bedankt voor alles! Dankzij jullie zie ik straks prachtig uit op m’n bruiloft. Immeke Doornbos

Een hele goede winkelervaring gehad, waarbij er rustig werd gekeken naar wat jezelf wilde. Waarbij er goed werd meegedacht en gekeken wat erbij je past. Super bedankt voor alle uitleg en hulp!

Groetjes, Jeanine