KLANTERVARINGEN

Laat een review achter

 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
59 berichten.
Madhuri heeft geschreven op 24 juni 2022 om 17:39
BRUIDSJURK. Hele fijne ervaring met de medewerkers. Goed advies en in alle rust kun je je droomjurk uitkiezen. Professioneel en vriendelijk personeel. Hartelijk dank! 🙂
Evita heeft geschreven op 24 juni 2022 om 17:36
Tijdens al mijn afspraken ben ik heel fijn geholpen. Niet dwingend en met passie wordt hier gewerkt. Tip: De 2e pasafspraak was alleen wel echt erg strak gepland wat ik snap alleen ging dat een klein beetje gehaast. Maar verder ontzettend goed geholpen en ik heb een waanzinnige jurk uitgekozen.
Judith heeft geschreven op 24 juni 2022 om 10:17
PERFECT! De service is geweldig. De eerste keer zijn we super leuk ontvangen, direct geslaagd voor mijn droomjurk, daarna geproost met bubbels. De doorpas was ook zeer professioneel en als er iets veranderd moet worden is dat geen enkel probleem en wordt de jurk perfect naar jouw zin afgeleverd. Ik zou weddingstyles aan iedereen aanraden!
Cindy Wiegel heeft geschreven op 24 juni 2022 om 09:58
Heel blij met mijn jurk en ook fijn hoe ik hier geholpen ben. Er wordt echt de tijd genomen voor je en geluisterd naar je wensen. Dankjewel voor alles, ik kijk nu echt uit naar mijn trouwdag.
Nadine heeft geschreven op 21 juni 2022 om 16:03
Oh wat ben ik fijn/goed geholpen door het Weddingstyles team. Bedankt voor het creëren/maken van mijn droomjurk! Ik za; hierin stralen de 30e! Liefs, Nadine
Deborah Suijker heeft geschreven op 17 juni 2022 om 09:43
Goed geholpen, hele mooie jurken van zeer goede kwaliteit. Ik ben heel erg blij met mijn jurk!
Anje heeft geschreven op 17 juni 2022 om 09:41
In September 2021 werd ik hartelijk ontvangen in de winkel. Ik ben erg fijn geholpen en heb hier mijn droomjurk gevonden. Net als mijn zus 10 jaar geleden! Er hangt een fijne en ontspannen sfeer in de winkel! :-))
Rosita Broeders heeft geschreven op 9 juni 2022 om 13:09
Ik vind het een hele fijne winkel. Ik werd hartelijk ontvangen al bij de voordeur. Het contact over de gekozen jurk verliep prettig. Hele fijne winkel en super vriendelijk personeel. Super ervaring!
Nikki van der Kooij heeft geschreven op 9 juni 2022 om 11:38
DE PERFECT JURK! Dé perfecte jurk, daar was ik naar op zoek toen ik in de winkel instapte. De dames van Weddingstyles hebben mij daar met veel geduld, passie en kennis bij geholpen. Jurk in, jurk uit, niets was teveel. Toen ik (na het uitstellen van de bruiloft) wat corona-kilo's was aangekomen, die we er nog 'even' af moesten, werd er erg meegedacht over wat een juist moment was voor het nog eens doorpassen en is de jurk perfect vermaakt naar mijn wensen. Ik ben echt heel erg blij. Bedankt!
Verena heeft geschreven op 9 juni 2022 om 10:24
Drie jaar geleden vond ik mijn droomjurk bij Wedding Styles. Ik ben heel goed geholpen bij mijn passessies. Mijn jurk is heel professioneel vermaakt. En de dames van WeddingStyles zijn heel aardig en behulpzaam.
Sylvana Blom heeft geschreven op 3 juni 2022 om 14:46
MOOISTE JURK, Vriendelijke, professionele medewerkers die mij goed geholpen hebben met de juiste keuze van mijn jurk. Mijn mooiste dag kan dank zij jullie zeker beginnen, dankjewel!
Patricia Elberse heeft geschreven op 2 juni 2022 om 17:24
AFPASSEN TROUWJURK: Super fijn geholpen. Toch nog iets moeten uitlijnen maar dat werd gelijk gedaan. Echt Top! Super mooie jurk, kan niet wachten hem te mogen showen op de grote dag.
Karen heeft geschreven op 2 juni 2022 om 17:22
FIJNE PLEK WAAR JE JE METEEN BRUID VOELT! Bij aankomst hing er al een slinger met Welkom bruid + naam. Ik voelde mij meteen zeer welkom. Er werd goed naar mijn wensen en ideeën geluisterd en Mildred gaf goede tips. Ik ben blij met mijn jurk; goed geslaagd! Een fijne en warme bruidswinkel met persoonlijke aandacht voor de aanstaande bruid.
Monique heeft geschreven op 1 juni 2022 om 11:57
SUPER FIJNE ERVARING! Een super fijne en relaxte sfeer. We zijn erg goed geholpen en vonden het ook fijn dat je alles mag proberen en je geen druk voelt waardoor de hele ervaring heel ontspannen was.
Misluska heeft geschreven op 27 mei 2022 om 16:42
Ik ben super goed geholpen bij Wedding Styles. Ik wist nog niet zo goed wat voor jurk ik precies wilde, maar ik kreeg eerlijk advies over de soorten jurken en stijlen en werd ook erg op mijn gemak gesteld door de vriendelijke service. Zeker een aanrader dus!
Cynthia Zwagemaker heeft geschreven op 27 mei 2022 om 16:40
Hele goede ervaring. Tijdens het uitzoeken heeft de verkoopster geweldig bemiddeld tussen de ouders/vriendinnen en tijdens de 2e passessie alle tijd genomen. Geweldige service!
Mirjam de Jager heeft geschreven op 27 mei 2022 om 16:38
Perfect Jurk! Wat een fijne winkel. Na 1x, met goede hulp, de perfecte jurk gevonden. Deze is helemaal vermaakt naar de wensen die ik had. Hier een hele blije bruid!
Claudia heeft geschreven op 24 mei 2022 om 16:35
Ik vond het super spannend om trouwjurken te gaan passen. Ik werd al snel op mijn gemak gesteld. Heel goed geholpen. Het was in de Corona tijd, vond het wel jammer dat er maar 3 personen mee mochten. Al met al een hele mooie winkel, goed geholpen, niet te groot wat ik persoonlijk heel fijn vindt. Daarom meer aandacht voor de bruid! Groetjes, Claudia
K.M. heeft geschreven op 24 mei 2022 om 15:57
Mooie jurk en fijne service! Leuke ervaring en veel keuze, voor iedereen wat. Fijne service, denken goed mee!
Eunice, heeft geschreven op 13 mei 2022 om 14:16
In december bezocht ik WeddingStyles. Ik heb toen +/- 5 jurken gepast. Hierbij werd ik goed begeleid om mijn favoriete jurk in het vizier te houden. Ik ben zeer tevreden met het advies en de proffessionele service. Ik kan elke bruid dit aanbevelen 🙂 Groetjes, Eunice

Bijzondere ervaring!

Warm ontvangst, gezellig dagje uit met de meiden. Mooie jurk gevonden, ook voor mijn vrouw!! 

Iris Brizee

Super service en een prachtige jurk!

Aan de dames van Wedding Styles,

hartelijk dank voor jullie hulp bij het uitzoeken van mijn droomjurk. Ondanks de rare periode met Corona en dat mijn moeder er niet bij kon zijn is het een geweldig proces geweest.

1000 x bedankt!

Marifer Aguirre Broca

Joanne Eilander

Mooie jurk. Erg vriendelijk geholpen met het uitzoeken van de jurk. En ook met het doorpassen en het ophalen van de jurk. ik heb mijn droomjurk hier gevonden. Erg blij mee!

Fijne ervaring

De communicatie via de mail verliep fijn. Vriendelijk en behulpzaam personeel die ook veel tips geven.

Bedankt voor jullie hulp! Annika Pols

Fijne winkel met goede service!

Bij Weddingstyles ben ik heel goed geholpen door Mildred. Veel keuze, goede prijzen en goed geholpen!

Lisanne Hagoort

Trouwjurk

Goed geholpen bij het vinden van mijn droomjurk. Heel veel keus en niets was te veel !  Eline Vonk Noordegraaf

Efficiënt en fijn geholpen!

Duidelijk assortiment online, ik had al wat jurken uitgezocht die ik wilde passen. Daar zat mijn droomjurk ook tussen. Zodoende snel een keuze kunnen maken, en de jurk is zo fijn vermaakt, hij zit als gegoten! Kortom, een hele fijne boetiek, ook voor bruiden met een bescheiden budget!

Anne

Mooie trouwjurk, super service!

Fijne ervaring bij het uitzoeken van mijn trouwjurk. De dag van ophalen prima geholpen. Tips meegekregen hoe je moet lopen, zitten en traplopen. Kleine winkel, super geholpen op de dag van ophalen door Mildred. Chantal

Bedankt!

Bedankt voor de fijne hulp!

Toen ik binnen kwam wist ik niet precies waar ik naar op zoek was, alleen wat ik niet wilde. Ik heb het gevoel gehad dat ik hier in alle rust mijn keuze kon maken. En ben erg fijn & professioneel geholpen.

Ik ga me stralend voelen op mijn bruiloft, heel erg bedankt!

Sanne van der Valk

Jurk

Kan alleen maar een positieve feedback geven. Door corona was het even schipperen, maar met samenwerking van elkaar een enorme leuke passessie en zoektocht door alle jurken gehad.

Samen gevat, Top Service!

Monique van der Zande

Top service en winkel!

Hele fijne service van de dames!

Ze luisteren goed naar je wensen. Ook al waren er maatregelen, ze hebben mij en mijn groep goed geholpen.

Top winkel en een unieke ervaring!

Femke de Groot

Fijne ervaring!

Ik vond het een prettige ervaring bij Wedding Styles. De persoonlijke aandacht en tijd die wordt genomen heb ik als zeer prettig ervaren. Ik ben goed geslaagd!

Angela Druiventak

Ik heb met het uitzoeken van mijn jurk ruim de tijd gekregen en erg veel jurken mogen passen, dit vond ik heel fijn.

Daarnaast waardeerde ik de eerlijkheid als er ook gewoon gezegd werd dat een jurk niet goed stond of mij paste.

Met de passessies werd er goed naar mij geluisterd en werd alles perfect naar wens gemaakt.

Heel erg bedankt voor de hulp en alles eromheen om mijn droomjurk te vinden!

Marielle Muilwijk

Bedankt voor alles!

Fijn kleinschalige winkel met goede service. Er wordt geluisterd naar wat je wil en wat bij je past. Er wordt ook ruim de tijd genomen. Heel erg blij met mijn prachtige jurk + sluier en oorbellen.

Bedankt voor alles! Dankzij jullie zie ik straks prachtig uit op m’n bruiloft. Immeke Doornbos

Een hele goede winkelervaring gehad, waarbij er rustig werd gekeken naar wat jezelf wilde. Waarbij er goed werd meegedacht en gekeken wat erbij je past. Super bedankt voor alle uitleg en hulp!

Groetjes, Jeanine