KLANTERVARINGEN

Trouwjurk

Leuke ervaring, goed geholpen en erg gelachen. Bedankt voor de goede service en tips!

Mieke van Dijk (nog wel!)

“Shoppen wordt overbodig als je naar Wedding Styles gaat”

Wat ben ik blij dat ik voor Wedding Styles heb gekozen! Ik houd niet van winkelen en niet van passen maar ben soms wel kieskeurig en een bruidsjurk is niet iets dat je wekelijks zoekt. Ik kwam terecht bij Sija en was bij haar in perfecte handen. Ze dacht mee en kon direct laten zien hoe eventuele aanpassingen eruit zouden zien. De jurk is dankzij Sija prachtig geworden en zit heerlijk. Shoppen wordt overbodig als je naar Wedding Styles gaat. Mooie zaak, ruime keuze en prettige enthousiaste mensen.

Marina Fransen

Vinja Kievits

Ik wil jullie vooral bedanken. Ik heb de mooiste jurk voor mijn mooiste dag.

De service was super en de winkel zeker een aanrader.

Mijn moeder had graag meer dochters gehad om hier mee naar toe te nemen.

Heel veel liefs, Vinja

Bedankt!

Doordat ik mijn “droomjurk” online dacht gevonden te hebben, reden we van Amsterdam hierheen… best ver eigenlijk. Uiteindelijk werd die jurk het niet eens, maar met jullie hulp vonden we iets veel mooiers wat veel beter bij mij past. Ik ben blij met mijn keuze voor jullie winkel! Jullie hebben me heel goed geholpen met het compleet maken van mijn trouw-outfit. Was al dat op-en-neer rijden meer dan waard!

Sascha

Bedankt voor de zorgen om mijn jurk, het is een Top resultaat!

Nogmaals bedankt voor alle moeite die jullie gedaan hebben voor mijn jurk.

Het was een super dag. Iedereen was verliefd op mijn jurk.

Wij hebben al een paar foto’s ontvangen van de fotograaf en die wil ik graag met jullie delen!

Carolien

Top service!

Heel erg fijn geholpen. Er word goed geluisterd naar je wensen en ze zorgen voor een stukje persoonlijk aandacht. Ik ben dik tevreden en zal jullie bij iedereen aanraden!

Sannah van Dam

Trouwjurk voor 13 september

Heel fijn geholpen met het uitzoeken van mijn jurk. Mocht er verschillende passen en geen vraag was teveel. Ik zal jullie zeker aanbevelen, er is ruime keus aanwezig.

Heel erg bedankt voor jullie hulp!

Arianne Goud

Beste WeddingStyles,

Ik ben heel goed geholpen door het personeel, heel gastvrij en vriendelijk.

Super mooie jurken, mijn droomjurk zat daar tussen. Tijdens het passen ben ik goed geholpen en hebben ze me advies gegeven. Ben heel blij met het eindresultaat, kan niet wachten om me jurk aan te doen!

Dank jullie wel!

Kiran

Dank voor alles!

Bij Weddingstyles heb ik dankzij het geduld en service van Mildred in een keer mijn bruidsjurk gevonden. Vandaag mocht ik hem weer passen en nog steeds ben ik er verliefd op. Ik kan niet wachten op onze trouwdag! Dank voor alles!

Stigne van Woerkom

Ben door verschillende meiden geholpen en ze waren allemaal super lief!

Ik ben in deze winkel gekomen via mijn 2 nichten die allebei ook hier geslaagd zijn voor hun trouwjurk. Ik heb best veel jurken gepast maar de 2e jurk was eigenlijk gelijk perfect! Ik ben een echte glitter fan en toen ik hoorde dat de rok ook met glittersteentjes kon gemaakt worden was ik helemaal verkocht. Ik ben super blij dat ik mijn perfecte jurk heb gevonden. Ben door verschillende meiden geholpen en ze waren allemaal super lief!

Bedankt allemaal <3

Veel liefs XXX, Rosemarijn Pols

“met aandacht en altijd een glimlach”

Met aandacht en altijd een glimlach goed geholpen bij weddingstyles. Jullie zijn vakkundig, luisteren en voelen goed aan wat er gezocht wordt. Bedankt voor jullie hulp en deze fijne ervaring!

Jojanneke Schipper

Super blij!

Ik ben super blij met mijn jurk en erg tevreden over de service van de winkel en de hulp van Mildred in het bijzonder. Ik heb uiteindelijk totaal andere jurk gekocht dan ik van te voren bedacht had, maar ik heb geen enkele twijfel meer dat dit de juiste jurk is. Mildred is heel geduldig, betrokken en heeft oog voor detail. Ook toen bij de laatste geplande pasafspraak mijn rug nog niet perfect was kon dat zonder problemen aangepast worden. Kortom ik ben erg tevreden en zou WeddingStyles zeker aanraden.

Gwen

Heidi

Bedankt voor alle service. Jullie nemen goed de tijd en denken goed mee over alle mogelijkheden.

Heidi

Lisa

Goede service & vriendelijk personeel. Die goed geholpen hebben bij het vinden van de juiste jurk.

Lisa