Prinses trouwjurken

Veel vrouwen dromen van jongs af aan al van een indrukwekkende trouwjurk met een sprookjesachtige uitstraling op hun huwelijksdag. Deze jurken worden vaak prinsessen trouwjurken genoemd, ook wel bekend als baljurken. Dankzij het betoverende effect van de prinsessen trouwjurk trek je alle aandacht naar je toe. Ontdek hieronder ons uitgebreide assortiment prinsessen jurken.

Afspraak maken010 – 450 58 67

Showing 1–9 of 32 results

Wat zijn prinses trouwjurken?

Het kenmerkende van prinses trouwjurken is dat de jurken een wijde rok hebben. Hoewel de vorm van deze jurk vergelijkbaar is met die van een A-lijn gaat de rok nog wijder, voor een dramatisch effect. Het bovenlijfje daarentegen is nauwsluitend, waardoor het je rondingen accentueert.

Wanneer een prinses trouwjurk?

Doordat de rok van een prinses trouwjurk wijd uitloopt, is het een ideale pasvorm voor vrouwen met bredere heupen. Door het drama-gehalte van de rok verberg je de breedte van jouw heupen. Dit kan ideaal zijn voor vrouwen met een peerfiguur of plussize. Dit betekent niet dat de prinses jurk enkel geschikt is voor deze modellen. Het belangrijkste bij het zoeken van een trouwjurk is dat jij je er goed in voelt. Het is jullie dag, dus jij moet stralen.

Voor iedere stijl

Een prinses trouwjurk wordt dus gekenmerkt door een wijde rok. Dit betekent echter niet dat alles hiermee vastgelegd is. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een strapless bovenlijfje, waardoor er extra nadruk op jouw rondingen wordt gelegd. Of ga juist voor mouwtjes, eventueel doorzichtig, om de jurk een extra luxe uitstraling te geven. Ook voor versieringen van de jurk zijn er veel opties, zoals kleine steentjes, een glimmende stof of fijne, geborduurde bloemen en andere appliqués. Geen jurk is hetzelfde.

Prinses trouwjurkPrinses trouwjurk

Maak een afspraak

Wil jij stoere trouwjurken bekijken en passen? Maak een afspraak en kom langs in onze showroom.

Afspraak maken010 – 450 58 67

WeddingStyles

Kanaalweg 6

2903 LS Capelle a/d IJssel

Nederland

info@weddingstyles.nl

010 – 4505867

Openingstijden

Maandag:op afspraak
Dinsdag:10:00 – 17:00 uur
Woensdag:10:00 – 17:00 uur
Donderdag:10:00 – 17:00 uur
Vrijdag:10:00 – 17:00 uur
Zaterdag:09:00 – 17:00 uur
Zondag:Gesloten