WeddingStyles Steunt VOW for Girls

Welkom bij WeddingStyles, waar liefde en toewijding aan elkaar en aan de wereld centraal staan. Wij zijn verheugd om deel uit te maken van het prachtige initiatief “VOW for Girls”, een wereldwijde beweging die zich inzet voor het beëindigen van kinderhuwelijken en het ondersteunen van meisjes om een toekomst op te bouwen waarin ze zelf kunnen beslissen. Als ondernemer in de huwelijksbranche vinden wij het van groot belang om ons steentje bij te dragen aan deze belangrijke zaak. Lees verder om te ontdekken hoe jij samen met ons een verschil kunt maken.

Doe mee aan de actie: Help VOW for Girls

Wanneer je kiest voor de heerlijke parfum Thanks & Goodluck van Justin Alexander of één van de prachtige sluiers uit het assortiment van WeddingStyles, draag je niet alleen bij aan jouw bijzondere dag, maar help je ook meisjes over de hele wereld om een betere toekomst op te bouwen. Voor elk verkocht T&G accessoire, zoals sluiers, haarsieraden en andere bruidstoebehoren, doneert Justin Alexander $10 aan VOW for Girls. Bovendien draagt WeddingStyles zelf ook een steentje bij: Voor elk verkocht flesje Thanks & Goodluck Parfum én voor elk verkochte sluier doneren € 10,- aan dit prachtige doel

Deze bijdragen gaan direct naar VOW For Girls, waar zelfs een bedrag van €10,- al genoeg is om één meisje een maand lang van schoolbenodigdheden te voorzien. Samen kunnen we ervoor zorgen dat geen enkel kind ooit nog een bruid hoeft te zijn.

Onze producten

Sluier (diverse merken)

Of je nu kiest voor een korte of lange sluier, een enkele of dubbele, een simpele of één met kant of kraaltjes, WeddingStyles doneert voor elk verkocht sluier€ 10,- aan Vow for Girls.

Thanks & Goodluck Parfum van Justin Alexander

THE SCENT

— A CELEBRATION OF LOVE —

THE FIRST FRAGRANCE FROM JUSTIN ALEXANDER IS AN ELEGANT BOUQUET OF FLOWERS AND SANDALWOOD. THE PERFECT MARRIAGE OF MASCULINITY AND FEMININITY. THE SCENT OF TWO BECOMING ONE.

— NOTES —

CHERRY BLOSSOM

SANDALWOOD

JASMINE

LILY OF THE VALLEY

Over VOW For Girls

VOW For Girls is meer dan een liefdadigheidsorganisatie; het is een beweging die de krachten bundelt van merken, individuen en de hele trouwbranche om een eind te maken aan de internationale crisis rond kinderhuwelijken. Elk jaar worden er 12 miljoen meisjes uitgehuwelijkt voordat ze 18 zijn. Samen kunnen we dit veranderen. Ontdek meer over hun werk en hoe je kunt bijdragen op www.vowforgirls.org.