Wat een fijne beleving!                                                                                                                                                                                                                                                                                                                  Ik kwam volledig onbevangen binnen, geen idee wat ik wilde. Mildred heeft alle tijd genomen, gaf me een goed gevoel en begeleide me naar mijn jurk. Bedankt! Ik weet zeker dat ik met zelfvertrouwen mijn jurk zal dragen en een geweldige dag zal hebben.                                                                                                                                                                                                                                                                            Nadia Heiden