Winkel

De mooiste bruidsjurken in de Regio Rotterdam vind je bij WeddingStyles.

WeddingStyles in Capelle aan den Ijssel, onder de rook van Rotterdam, onderscheid zich in persoonlijk contact en service. In onze winkel vind je de mooiste trouwjurken van de grote Bruidshuizen uit heel de wereld.

Onze collectie trouwjurken bestaat uit prachtige jurken, geschikt voor elke bruid. We hebben jurken in verschillende silhouetten van een prinses- tot een aansluitend model.Onze verkoopsters hebben jaren lang ervaring en helpen jou met je zoektocht naar de perfecte jurk. Of je nu opzoek bent naar een kanten trouwjurk of een moderne trouwjurk of juist gaat voor een trouwjurk geschikt voor het strand, wij hebben jouw droomjurk in het assortiment.

In onze winkel in Capelle aan den Ijssel, Nabij Rotterdam, hebben wij bruidsjurken van merken zoals Beautiful by Enzoani, Cosmobella, Diane Le Grand, Justin Alexander, Linea Raffaeli, Lilian West, Sincerity, Sweetheart en vele andere. Tevens hebben wij in onze outlet diverse betaalbare bruidsjurken hangen vanaf €750,-

Maak een afspraak voor een afspraak voor een pas sessie bij ons in de winkel en wij zoeken voor jou de perfecte trouwjurk.